В Ужгороді відбудеться «Словенська Веселіца»

admin 12.09.2012 10:44 ПОДІЇ

Обласне свято словацького народного мистецтва «Словенська Веселіца» відбудеться у неділю, 16 вересня в Ужгороді, на Київській набережній (біля драмтеатру). В програмі – виступи кращих художніх колективів Закарпаття та Словаччини, виставка творів народних умільців, масові гуляння та розваги. Початок – о 13.00.

Цьогоріч «Словенська Веселіца» відбувається в рамках проекту «Словацько-український центр культури», який передбачає створення й зміцнення співробітництва між Пряшівським самоврядним краєм та Закарпатською областю, що фінансується з фондів ЄС та за фінансової підтримки управління культури, відділу в справах національностей, Закарпатської облдержадміністрації,Ужгородської міської ради, обласної культурно-освітньої організації «Матіца словенська», Центру культур національних меншин Закарпаття,   обласного організаційно-методичного центру культури.

Шановні колеги! Запрошуємо всіх прийти на це яскраве свято. Хто з поважних гостей буде та про час їхнього виходу до преси повідомимо додатково.

                                                 

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат