198 ужгородських квартир тимчасово залишилися без газу

admin 12.09.2012 15:49 ПОДІЇ

Служба внутрішньобудинкових мереж ПАТ «Закарпатгаз» продовжує роботи з планово-технічного обслуговування в Ужгороді.

Цього тижня ПТО проводиться у 198 квартирах міста. Наразі повністю завершено технічне обслуговування у будинку №3 на проспекті Свободи. Поки що без газопостачання залишається будинок №5 по вул. Міцкевича, адже працівники Товариства здійснюють тут ряд профілактичних робіт, в т.ч. змащують крани запірної арматури. ПТО проводиться і в будинку №5а на цій самій вулиці, проте тимчасово припиняти газопостачання у цій багатоповерхівці немає потреби через робочий та безаварійний стан кранів запірної арматури. У згаданих багатоповерхівках спеціалісти служби внутрішньобудинкових мереж   також здійснюють виявлення самовільно встановлених газових приладів.
ЖРЕРи у повному обсязі надали ПАТ «Закарпатгаз» акти очистки димових та вентиляційних каналів усіх трьох багатоповерхівок, тому ПТО у згаданих будинках буде завершено до кінця тижня.
17 вересня 2012 р. ПАТ «Закарпатгаз» розпочне ПТО на Свободи 61 (77 абонентів), Міцкевича 7 (79 абонентів), Міцкевича 9 (77 абонентів).
24 вересня технічне обстеження розпочнеться у будинку №40 на проспекті Свободи (118 абонентів), на Минайській 3 (70 абонентів), а також на Минайській 5 (72 абоненти).
Працівники служби внутрішньобудинкових мереж Товариства нагадують: згідно з чинним законодавством ЖРЕРи №4, 8, 5, а також ЖБК «Тиса» та «Олімпійський» повинні надати газовому господарству акти придатності димових та вентиляційних каналів зазначених вище будинків. Власники помешкань, у свою чергу, зобов’язані забезпечити доступ спеціалістів до газового обладнання квартир, а в разі виявлення самовільно встановленого газового приладу, здійснити перемонтаж газової мережі спеціалізованим підприємством та здати об’єкт в експлуатацію офіційно.  


ПАТ «Закарпатгаз»

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат