Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 12.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні середа, 12 вересня. Екватор тижня розпочинайте з гармонійного налаштування за чашечкою свіжозвареної кави і в жодному разі не дозволяйте миттєвим турботам відволікати вас від життєвої мети. Нехай буде приємним оточення, справи успішними, ранок солодким і затишним, а настрій протягом дня виключно позитивним. Гарної вам середи!

Цитата дня:   Нас створюють і переробляють всі ті, хто колись любили нас. (Франсуа Моріак)

12 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 22-26°.
На зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів.
Народний прогноз погоди: У цей день відзначається Перенесення мощів святого благовірного великого князя Олександра Невського в Олександро-Невську лавру у Санкт-Петербурзі. Наші пращури помітили, що теплий вечір і зоряна ніч 12 вересня обіцяють хороший врожай наступного року, а теплий і сухий день вказують на пізню осінь.

За православним календарем 12 вересня ІМЕНИНИ відзначають Олександр, Арсеній, Гаврило, Григорій, Данило, Євстафій, Єфрем, Іван (Іоанн), Иоанникий, Макар (Макарий), Никодим, Павло, Сава, Спиридон, Фантин, Христофор і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1723 - Російська імперія відхопила у персів узбережжя Каспійського моря разом з важливим нафтовим містом Баку, дана подія істотно збільшила вплив росіян на Середню Азію.
1948 - війська Хайдарабада зазнали поразки від індійської армії, а сама область увійшла до складу Індії.
1953 - першим секретарем КПРС став Микита Хрущов.
1958 - інженер Джек Кілбі випробував першу інтегральну схему, проте перший промисловий зразок створив Роберт Нойс.
1974 - позбувся влади імператор Ефіопії Хайле Селассіє I (походив з легендарної династії нащадків царя Соломона).
2006 - відбувся легендарний концерт Мадонни в Москві на стадіоні Лужники в рамках Confessions Tour.
2007 - уряд Михайла Фрадкова склав повноваження перед обраним Президентом Росії.
2008 - у Харкові відбувся перший концерт групи Queen, в рамках Європейського туру в підтримку акції боротьби зі СНІДом.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Ювентус»
Щосереди та щоп’ятниці — школа вокалу. Поч. о 12.00 та 16.00.

«Доміон»
До 13 вересня — «Нестримні-2». Поч. о 14.50, 16.40, 18.30 та 20.20. «Темний лицар повертається». Поч. о 12.00 та 22.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви почуватиметеся значно краще. Постарайтеся не впасти в нудьгу. Саме сьогодні потрібно проявити ініціативу й узяти її у свої руки. В іншому звичайний день. Ближче до вечора постарайтеся навести лад у домі, розпланувати свій час. Не забувайте про гігієнічні процедури. Що частіше ви їх проводитимете, то корисніше це буде для вашого здоров'я.
Телець. Сьогодні сміливо можете чекати на сюрпризи й несподіванки. Принаймні, якщо ніхто так і не зможе здивувати вас - ви здивуєте оточуючих. Спробуйте внести у свій образ щось нове, революційне. Щось, що змусить говорити про вас і зверне увагу потрібних людей. Не бійтеся шокувати. Саме ці емоції є найяскравішими. Головне в усьому, що ви маєте намір робити - це сенс. Без сенсу у вас буде смішний і безглуздий вигляд.
Близнюки. Сьогодні є сенс закінчити почате й підбити якісь підсумки. Що швидше ви проаналізуєте своє становище - то краще для вас. Особливо це стосується фінансів. Чудовий день для господарської діяльності та прибирання. Увечері постарайтеся самі або разом із родиною підрахувати свій бюджет. Якщо у вас є що відкладати, зверніть увагу на пропозиції банків і страхових компаній.
Рак. У вашому житті потихеньку настає штиль. У цей час варто подумки повернутися назад і переоцінити основні події. Можливо, десь ви були неправі. Подумайте, як ви можете виправити ситуацію. В цілому чудовий день для неспішної та звичної роботи. Вам ні до чого зараз переживати сильні емоції.
Лев Абсолютно несподівана зустріч, несподіваний дзвінок або навіть погляд можуть кардинально поміняти ваші плани. Нічого страшного, якщо це станеться. Планування - це чудово, однак іноді варто бути гнучким. Не порушуйте плани людей, які до вас прихильні й хочуть зробити приємне. Краще поміняйте свої.
Діва. У цей час вас навряд чи хтось слухатиме. Однак дивним є той факт, що ви мало не єдиний носій істини. Тому вам доведеться постаратися, щоб донести її до вух відповідальних осіб, від чиєї волі залежить не лише ваше майбутнє, а й інших людей. Ідеться не про щось глобальне. Усе відбуватиметься всередині вашого світу і з оточуючими людьми
Терези. Чудовий день для тих, хто зацікавлений, щоб його здоров'я й самопочуття були на висоті. Саме сьогодні варто задуматися про відвідання фітнес-клубу, танців чи басейну. Подумайте про візит до лікаря, який порадить вам вітаміни та грамотний графік їх прийому. Це актуально для тих Терезів, які восени починають хворіти і страждати на загострення хронічних захворювань. Імунолог буде зараз дуже до речі.
Скорпіон Цей час вимагає тиші та спокою. Активна фаза вже минула, й зараз час чекати, коли можна буде збирати плоди ваших зусиль. Вам здається, зарано - аніскілечки! Чудовий день для переоцінки минулого, планування і бюджетування. Постарайтеся бути об'єктивними самі з собою та з підлеглими.
Стрілець. Сьогодні вам варто задуматися про несподіванки, які вас переслідували останнім часом. Напевно, в них є певний сенс. Згадайте - імена, числа, слова, кольори, думки, сни, що повторюються. Зверніть увагу на репродуктивну систему. Варто спланувати візит до лікаря. Чудовий день для вечірньої прогулянки з друзями або знайомими.
Козеріг Ви все ще в епіцентрі подій. Якщо вам здається, що у вашому житті нічого не відбувається - це знак того, що ви нічого й не робите. Це чудовий період, коли можливості самі йдуть до вас у руки. Звичайно, не без небезпечних моментів і гострих кутів, але кому в цьому світі легко? Тому вам варто все ж озирнутися навколо й зайняти більш активну життєву позицію.
Водолій. Ваше майбутнє тільки у ваших руках. Зверніть увагу на пропозиції друзів і знайомих. Їм збоку видніше те, як ви почуваєтеся. Можливо, в когось із них є альтернативна пропозиція щодо роботи або вихідного дня. Так чи інакше, вам варто більше спілкуватися з іншими людьми. Зверніть увагу на здоров'я. Якщо ви втомлюєтеся - постарайтеся у вихідні відновити сили.
Риби. Це час, коли добре вдаються таємні, приховані від усіх справи. Чудовий період, коли ви можете реалізувати свій потенціал, але за умови, що не будете надто близько до серця приймати думки й коментарі інших людей. Якщо ви комусь не подобаєтеся - вам просто з цією людиною не по дорозі. Більше довіряйте собі справжньому.


А зараз — усміхніться :)


Друг пізнається в біді, а подруга – на відпочинку.


Як зав’язати морський вузол?
1. Згортаєш акуратно навушники.
2. Кладеш їх кишеню.
3. Дістаєш – морський вузол готовий!


Присвячується усім дівчатам, які кажуть: “Всі хлопці однакові”.
Була б порядною дівчиною, всіх хлопців би не знала!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат