Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 11.09.2012 06:45 ПОДІЇ

На календарі вівторок, 11 вересня. Розпочинати планування майбутніх справ найкраще зранку, звичайно, за чашечкою ароматної кави. Якщо ж віддаєте перевагу імпровізації, від ранкової бадьорості також не варто відмовлятися. Без гармонійного налаштування у компанії саме цього напою у вас навряд чи щось вийде. Успішних вам починань та гарного настрою протягом усього дня!


Цитата дня:   Ніколи стільки не брешуть, як перед виборами, під час війни і після полювання. (Отто фон Бісмарк)

11 вересня 2012 року в Ужгороді температура повітря вдень 23-27°.
Небо, ясне вночі та вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 11 вересня відзначається свято Усікновення голови пророка Предтечі і Хрестителя Господнього Івана. День 11 вересня завершує літо: "Іван Пісний прийшов, літо красне відвів". Наші пращури у цей день слідкували за журавлями: якщо з Івана Пісного журавлі полетіли на південь, то осінь буде короткою, а зима - ранньою.


Сьогодні також:
Росія: День військової слави на честь героїв битви біля мису Тендра (1790)
Іспанія: День Каталонії
США: День патріота, на згадку про загиблих в результаті терактів в 2001 році в Нью-Йорку і Вашингтоні
Чилі: День річниці військового перевороту 1973 року
Ефіопія: Новий рік за ефіопським календарем
Православна церква: Усікновення глави Пророка, Передвісника і Хрестителя Господня Іоана. День суворого посту


Цей день в історії

1927 — землетрус на Південному березі Криму, що призвів до численних руйнувань від Севастополя до Феодосії; саме цей землетрус потрапив до сюжету роману «Дванадцять стільців» Ільфа і Петрова.
1939 — у воркутінськом таборі загинув український історик Віктор Юркевич.
1943 — створений державний український хор імені Г. Верьовки.
1973 — Путч в Чилі, профінансований ЦРУ. Убивство законно обраного президента Сальвадора Альєнде і прихід до влади Піночета. Припинення проекту Сайберсин.
2001 — Терористичний акт 11 вересня 2001 року в США.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 13 вересня — «Нестримні-2». Поч. о 14.50, 16.40, 18.30 та 20.20. «Темний лицар повертається». Поч. о 12.00 та 22.10.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 жовтня — персональна виставка Софії Хотіної, учасниці творчої групи “Весела палітра”.

Художній музей імені Бокшая
Виставка “Мистецтво Львова ХХ століття” (зі зібрання Національного музею у Львові ім. А. Шептицького).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

«Кактус» (Корзо, 7)
Щочетверга та щоп’ятниці — концерт гурту «Tequila Band». Поч. о 20.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Для деяких представників вашого знаку настає досить активний період. Особливо це стосується психологічної складової. Однак ті зміни, які на вас чекають, мають виключно конструктивне начало. Тому довіртеся долі й постарайтеся нічого не зіпсувати. На вас чекає успіх. Але тільки в тому разі, якщо ви остаточно вирішили його домогтися
Телець. Сьогодні сама природа кликатиме вас за собою. Не пригнічуйте в собі дивні на перший погляд бажання. Виходьте за власні рамки, експериментуйте! Найбільший ваш скарб міститься всередині вас - дайте йому вихід! Допоможіть собі реалізувати свій потенціал. Немає нічого неможливого!
Близнюки. Сьогодні ваше самопочуття буде значно кращим, ніж раніше. В цілому, день пройде чудово. Однак вам не варто брати близько до серця слова й дії інших людей. Можливо, факт, який вас зачепить, був спричинений абсолютно випадковими мотивами. Тому вам не варто пускатися берега, брати все на віру, а тим паче робити якісь висновки. Це буде необачно з вашого боку.
Рак. Чудовий день. Сьогодні ви можете багато чого встигнути й багато в чому досягти успіху. Головне - нічого не бійтеся, і сміливо приймайте рішення. У плані здоров'я та самопочуття вам нічого не загрожує. Все, що ви можете сьогодні зробити - це реалізувати свої плани. Хотіли зробити важливий дзвінок - зробіть! Купити книгу? Купіть! Провести важливі переговори - дерзайте!
Лев Чудовий день, однак вам варто побоюватися надмірних витрат. Постарайтеся розпланувати свої фінанси й дотримуватися свого бюджету. Зараз не час брати кредити, позичати гроші. У цей час вам варто зосередитися на вирішенні поточних ділових питань, придивитися й розглянути можливості для створення або розширення бізнесу. В цілому чудовий, гармонійний день.
Діва. Сьогодні у вас чудовий день, коли багато що вдається, а заряду енергії вистачило б на двох. Постарайтеся сьогодні максимально реалізувати свої плани, а краще перевиконати! Не бійтеся, виснаження вам не світить. Хіба що невелике, але ви зможете дуже швидко відновитися. Сьогодні не варто приймати стратегічних рішень. Відкладіть це заняття на якийсь час.
Терези. Вам варто сьогодні відвідати перукаря або салон краси. Якщо ви любите йогу або записані до басейну, фітнес-центру - сміливо вирушайте сьогодні туди. Ваш стан здоров'я потребує турботи й заряду бадьорості. Постарайтеся використовувати цей день для омолоджувальних процедур або очищення організму. Що б ви не вибрали - все піде вам на користь. Не перевтомлюйтеся.
Скорпіон Сьогодні варто зробити перерву й не "гнати коней". Найкраще, що ви сьогодні можете зробити - це зайнятися собою, своїм душевним і фізичним здоров'ям, зовнішнім виглядом. Проте якщо у вас немає такої можливості, постарайтеся сьогодні не перевантажувати себе. До того ж лінь, яка в ці дні буде вам властива, найімовірніше, ознака того, що ви трохи перенервували в попередні дні.
Стрілець. Нещодавно у вашому житті відбувалися активні події, які не могли не залишити сліду у вашій душі. Сьогодні настав час усе добре переосмислити і зрозуміти причинно-наслідкові зв'язки. В цілому чудовий день для реалізації планів щодо переговорів і зустрічей. Однак якщо ви почуватиметеся не дуже добре - відкладіть ці візити на якийсь час
Козеріг Сьогодні не варто розраховувати на швидкі результати. Найімовірніше, начальство викличе вас на килим. Однак не поспішайте наполягати на своєму. Є сенс спочатку вислухати начальство або партнера. А вже потім висувати свої претензії й вимоги. Цілком можливо, деяким представникам вашого знаку доведеться поміняти профіль роботи, або зайнятися новою сферою діяльності.
Водолій. Чудовий день, однак вам варто побоюватися надмірних витрат. Постарайтеся розпланувати свої фінанси й дотримуватися свого бюджету. Зараз не час брати кредити, позичати гроші. У цей час вам варто зосередитися на вирішенні поточних ділових питань, придивитися й розглянути можливості для створення або розширення бізнесу. В цілому чудовий, гармонійний день.
Риби. Ваша інтуїція вас рідко підводить. Так і сьогодні. Якщо вам наснився сон - обов'язково його запишіть. Довіряйте своєму настрою й передчуттям. Якщо ви не хочете сьогодні йти кудись, а вас наполегливо запрошують - не йдіть. Увечері є сенс провести сеанс медитації або зайнятися йогою. Ці заняття допоможуть вам налагодити зв'язок із внутрішнім голосом і вести гармонійне, розмірене життя.


А зараз — усміхніться :)


Колися, синок, ти палиш?
- Колюся, тат, колюся…


Йог на прийомі у лікаря.
- А тепер хворий, зігніть коліно.
- У який бік, лікарю?


- Любить, не любить, любить, не любить…
- Лікарю, дайте спокій моїм зубам!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат