Рибний скандал

07.09.2012 14:48 ПОДІЇ

Директора ПрАТ «Закарпатський рибокомбінат» Василя Олексика звинувачують в ухиленні від сплати податків, незаконній приватизації стратегічно важливих підприємств та вандальній експлуатації природних ресурсів.

Власне, минулого тижня в закарпатських Інтернет-виданнях з’явилася публікація під назвою «Озерний спрут Закарпаття», в якій розписані, як зазначає автор матеріалу, махінації директора рибокомбінату.

Відтак Олексик у відповідь дав прес-конференцію і намагався спростувати все те, що було викладено у статті. Щодо «незаконної приватизації стратегічно важливих підприємств» Олексик переконує, що водні об’єкти не можна приватизувати, а лише передавати в оренду. На запитання журналістів, мовляв, де ж ці договори, адже підприємство не може діяти без договору, доповідач не надто впевнено зазначив, що вони є. Щоправда, медійникам він їх не продемонстрував. За інформацією інспекторів рибоохорони, договори про оренду озер були у 2011 році, відтоді таких нема. У Олексика на це відповідь одна — це все замовлення.

До того ж керівництво рибокомбінату звинувачують в ухиленні від сплати податків. Йдеться про те, що   рибокомбінат займається вирощуванням риби, тож виникає питання, скільки цієї риби ми бачимо? Знову ж таки закид у бік підприємства — хто може контролювати зариблення, де акти про зариблення? Може, повірити на слово? Утім, жодних актів директор підприємства не показав. Чи Олексика хтось «замовив» або він дійсно догосподарювався до ручки, мали би відповісти відповідні органи.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат