У Виноградові буде сучасний котеджний комплекс

admin 04.09.2012 16:02 ПОДІЇ

У вівторок, 4 вересня, у Виноградові закладено символічну капсулу під будівництво сучасного котеджного комплексу. Урочистості з цієї нагоди відвідали голова обласної адміністрації Олександр Ледида та його перший заступник Іван Бушко, директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг, постійний заступник посла Посольства Федеративної Республіки Німеччина в Україні Анке Фельдгаузен, керівник офісу німецького економічного представництва Маркус Александр.

Ініціатором будівництва житла для своїх найуспішніших працівників виступило підприємство «ВЕТ Аутомотив Україне», яке є одним з найпотужніших іноземних інвесторів в Україні.
Новий житловий комплекс планують звести упродовж двох наступних років. Помешкання тут отримають більше двох десятків працівників заводу. Комплекс будуватимуть з використанням енергозберігаючих технологій, тож він відповідатиме найкращим зразкам європейського житла:
- Ми започаткували цей проект, аби заохочувати наших працівників та приваблювати на підприємство нових талановитих фахівців. Думаю, таке житло – чудова мотивація, адже на території комплексу розташуються басейн,   тенісний корт, буде вся необхідна інфраструктура, - запевнив   директор «ВЕТ Аутомотив Україне» Еверс Йорг
Будівництво започаткували символічним закладенням у фундамент будови капсули з кресленнями проекту та свіжими номерами газет.
Початок такого масштабного будівництва, переконаний Олександр Ледида, свідчить – інвестор задоволений умовами ведення бізнесу   в області та країні:
- Це вперше ми спостерігаємо подію, коли інвестор переймається такими соціальними проблемами. Ми знаємо, що зазвичай, опікуються підвезенням працівників до роботи та їх харчуванням. А от забезпечення власним житлом – це перший випадок в Закарпатській області.
Житловий комплекс зводитимуть за кошти компанії, а от з земельною ділянкою допомагала місцева влада. Назустріч інвестору пішли відразу, адже він є чи не найбільшим роботодавцем в регіоні – тут працюють 2,3 тисячі жителів Виноградівщини:
- Ті проекти, які вони започатковують збільшать кількість працюючих до 2 700. Саме це місце для будівництва обрали не випадково – тут, на Чорній Горі, чи не найтепліше у всьому регіоні. Хочу щиро побажати підприємству успіху у подальшому втіленні таких соціальних проектів, - відзначив перший заступник керівника краю Іван Бушко.
Після урочистостей присутні ознайомилися із виробничими потужностями підприємства. «ВЕТ Аутомотив Україне» - один з найбільших у світі виробників систем підігріву автомобільних сидінь, в Україні працює з 2005-го. До речі, закарпатська філія планує розширюватися – будуватимуть новий термінал-склад.

Прес-центр ОДА

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат