Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 03.09.2012 06:45 ПОДІЇ

Сьогодні понеділок, 3 вересня. Початок осені, як і початок нового тижня варто розпочати з чогось приємного, тобто чашечки ароматної кави. Додайте до неї чогось солодкого, подаруйте посмішку близьким людям — і день обов’язково принесе лише позитивні враження. Успішних починань і не менш плідних завершень у понеділок!

Цитата дня:   Не біда з’явитися на світ у качиному гнізді, якщо ти вилупився із лебединого яйця! (X. К. Андерсен)

3 вересня 2012 року по Закарпатській області: Малохмарна суха погода. Вранці місцями слабкий туман. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 28-33°, на рівнині місцями до 35°, в горах місцями вдень 18-23° тепла.
По м. Ужгород: Малохмарна суха погода. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура повітря вдень 30-32° тепла.

За православним календарем 3 вересня ІМЕНИНИ відзначають Аврамій, Агапій, Васса, Пист, Фаддей і Феогній.


Цей день в історії

1838 — в Києві відкрили Інститут шляхетних дівчат.
1864 — в Стокгольмі потужний вибух знищив лабораторію Альфреда Нобеля. При цьому загинув його молодший брат Еміль. Через три роки Альфред Нобель отримав патент на відкриття динаміту.
1866 — у Женеві почався I конгрес I Інтернаціоналу (Міжнародного Союзу Робітників). У ньому взяли участь 60 делегатів від 25 робітничих організацій Великої Британії, Франції, Швейцарії та Німеччини. Конгрес прийняв резолюції про запровадження 8-годинного робочого дня, обмеження праці дітей і підлітків, охорону праці жінок, створення професійних спілок робітників, загальне озброєння народу.
1912 — в Англії почав роботу перший у світі консервний завод.
1914 — добровольчий легіон Українських Січових Стрільців (УСС), створений у Львові в серпні, прийняв присягу на вірність Австро-Угорщині.
1914 — американка Мері Фелпс Джекобс винайшла бюстгальтер.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 6 вересня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40 та 15.20. «Темний лицар повертається». Поч. о 17.00, 19.50 та 22.40.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки?

Овен. Досить активний і продуктивний день. Сьогодні ви будете сповнені сил і рішучості, однак вам варто трохи зменшити свій запал, особливо у стосунках з іншими людьми. Оточуючі можуть відчути дещо диктаторський тон у вашому голосі, й це їх може насторожити. Щоб не створювати конфліктних ситуацій, постарайтеся частіше говорити "чарівні" слова й усміхатися.
Телець. Свої таланти ви, ймовірно, будете недооцінювати і схиляєтеся до забобонів і коливань настрою. При цьому буде привід пишатися своїми предками. У вашому сімейному колі встановлюється душевна теплота й одностайність, рідний дім стає укриттям від життєвих негод. Це при вашому емоційному стані дуже актуально
Близнюки. Сьогодні вам гарантоване гарне самопочуття, але тільки в тому разі, якщо у вас немає хронічних захворювань. Чудовий день для реалізації задуманих планів. Вам варто спокійніше ставитися до реакцій інших людей. Адже часто трапляється так, що люди у своїх почуттях і емоціях необ'єктивні, особливо, коли не знають нюансів ситуації. Якщо вважаєте за потрібне - повідомте про них, ну а якщо ні, то просто не приймайте близько до серця чужих слів.
Рак. Сьогодні успіх чекає на вас у торгівлі, бізнесі, пов'язаних, головним чином, із насолодами й задоволеннями. Можете бути нерозбірливими в засобах задоволення своїх бажань, ви потребуватимете грошей для їх реалізації. Живете сьогоднішнім днем і не будуєте довготривалих планів. Від цього може страждати розвиток ваших талантів
Лев Сьогодні на вас чекає абсолютно звичайний день. Хіба що енергії трохи додасться. Це на краще, тому що вам не варто сумувати. Вам може здатися, що світ трохи забув про вас. Але це не так, просто кожен зайнятий своїми справами. Якщо ви жадаєте спілкування - просто зателефонуйте приятелям і друзям, запросіть на вечірню чашечку чаю. Вам не відмовлять.
Діва. Сьогодні настав час покупки речей із коштовних металів на кшталт золота, з латуні, з інших яскравих і блискучих матеріалів. А також гарна ідея - подарувати вашим друзям або собі квитки на двох за кордон. Подарунок має бути щедрим і багатим - не просто поїздка автобусом до Польщі, а круїз на лайнері або оренда бунгало на острові, в Гоа. Тут два головні критерії - не дешево й на двох.
Терези. Ви все ще схильні стримувати свої бажання та емоції, що завдає вам певного дискомфорту. Однак у плані кар'єри все складатиметься вдало. Вашу пунктуальність і серйозність не може не помітити начальство. Головне, потерпіть іще трохи. Що стосується емоцій - нагородіть себе чимось приємним, задумайтеся про якусь велику покупку. Тоді вам буде легше сконцентруватися.
Скорпіон Вам подобатиметься похизуватися перед приятелями і пустити пил в очі. З іншого боку, може бути вдала гра на біржі, успішні починання, прибуток за допомогою дітей і товариства, успіх в азартних іграх, лото, лотереях, спорті. Також розширюються духовні інтереси. Багато хто з вас постараються розвинути й поліпшити свої художні здібності. У коханні ви будете ніжні та зворушливі (що для представників вашого знаку трохи дивно).
Стрілець. Попри трохи суперечливий настрій оточуючих і каламбур у думках і настроях, вам усе-таки вдасться пережити цей період із мінімальними втратами завдяки своєму оптимізму й ентузіазму. Це найвірніший ваш друг, який, як правило, виручає. Тому, якщо вам стане в цей час сумно, подумайте про райдужні перспективи, які на вас можуть очікувати в недалекому майбутньому.
Козеріг Сьогодні день відпочинку! Вам підходить активний відпочинок, навіть застосовуючи високі фізичні навантаження. Як варіант - альпінізм, стрибки з парашутом. Тут важливо, щоб ви проявили свої сильні сторони, ще більше загартували їх. Постарайтеся запалити на свої "подвиги" інших - в компанії завжди цікавіше. І обов'язково - відпочинок на свіжому повітрі!
Водолій. Попри деякий штиль у вашому житті, все-таки дослухайтеся до себе й довіртеся своєму серцю. Не можна сидіти, склавши руки. Друзі допоможуть у вирішенні поточних справ. Якщо ви плануєте зміну роботи або місця проживання - це хороший період, дерзайте! Що стосується змін на особистому фронті, краще не робити різких рухів.
Риби. Для цього дня характерна рутинна діяльність, у якій вам будуть потрібні послуги інших людей - наприклад, відвідування перукарні, салону краси, медичне обстеження, візит до дантиста, прибирання в домі або приведення в порядок саду. На перший план також виступлять загальний стан вашого здоров'я й фізична форма. Усвідомлення ваших життєвих сил може призвести до здоровішої дієти та фізичних вправ.


А зараз — усміхніться :)

Водій тролейбуса Петро зївши супер снікерс не гальмував 4 зупинки.


Корисні номери:
Горить дах – 101
Потрібен дах – 102
Поїхав дах – 103


Парубок хвалиться перед друзями:
– А я своїй дівчині кільце подарував! Баскетбольне. Нехай пострибає від радості.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат