Товстопузі ведмеді красувалися на шевронах обласних правоохоронців

31.08.2012 16:42 ПОДІЇ

Закарпатські правоохоронці ходили зі зображенням на шевронах товстопузих ведмедів або, як нарекли цю істоту в Інтернеті, «вагітною мавпою» замість символу краю — грізного традиційного ведмедя, зображеного на гербі області.


Таку деталь під час прес-конференції новопризначеного головного міліціонера Ужгорода помітив один із журналістів області. Новина одразу облетіла простори Інтернету — від закарпатських інформаційних сайтів до гумористичних та всеукраїнських Інтернет-порталів.

Найкмітливіші вже навіть встигли зробити кілька карикатур на товстопузого ведмедика, також у коментарях розпочалися жваві обговорення, що саме символізує ця тварина.

Як пізніше з’ясували власкори всеукраїнських телеканалів, сорочки для закарпатських правоохоронців шила дніпропетровська швейна фабрика. Там відповіли, що пузатика вишили через технічну помилку і бракованою є лише одна партія — близько сто сорочок.

Тих міліціонерів, які встигли придбати шеврони з товстопузими ведмедиками, попросили звернутися і поміняти їх. Носити браковані шеврони офіційно заборонено. Таке рішення ухвалило керівництво міліції. Цікаво, чи збирається закарпатська міліція притягнути до відповідальності винних, адже цей факт навряд чи працюватиме на позитивний імідж міліції.

ТЕГИ : мвс

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат