Що потрібно знати вкладникам Сбербанку колишнього СРСР, щоб пройти реєстрацію   та актуалізацію в Оща

Прес-служба Ощадбанку 31.08.2012 16:30 ПОДІЇ

З першого вересня в Ощадбанку розпочинається   реєстрація тих вкладників, дані про яких не були внесені до Реєстру вкладників заощаджень громадян, а також актуалізація тих вкладників, дані про яких внесені до «Реєстру вкладників заощаджень громадян» та які отримали у 2008 році компенсацію в повному обсязі.

Щоб здійснити реєстрацію, вкладникам потрібно:

Перший етап — отримати час та дату реєстрації своїх даних. Це можливо здійснити такими шляхами: зателефонувати     на «гарячу телефонну лінію»   за     номером 0 800 212 000 (безкоштовно зі стаціонарних телефонів по Україні) або (044) 364 21 21 (за тарифами Укртелекому) та дочекатися з’єднання з оператором. Лінія працює з 9.00 до 18.00 без вихідних; заповнити спеціальну форму в розділі «Інформація для вкладників Сбербанку колишнього СРСР» на сайті Ощадбанку www.oschadnybank.com.

Другий етап — відвідати установу банку з метою реєстрації   у призначені день і час. При собі необхідно мати: паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон   та копії відповідних сторінок паспорта; довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію; ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками), а за їх відсутності — ощадну(і) книжку(и) за вкладами Сбербанку колишнього СРСР.

Після реєстрації вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки, на яку в разі прийняття відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому буде зараховано компенсацію.

* * *

Щоб здійснити актуалізацію, вкладникам потрібно:

Перший етап — отримати час та дату актуалізації своїх даних. Це можливо здійснити або зателефонувавши на «гарячу телефонну лінію» (номери тел. наведені вище), або заповнивши спеціальну форму на сайті www.oschadnybank.com, або відправивши SMS-повідомлення на номер 8052 (безкоштовно для абонентів Київстар, Beeline™, МТС та life:), де слід вказати цифрове значення номера паспорта вкладника (без серії), поставити пробіл та дату народження

Другий етап — відвідати установу банку з метою актуалізації даних у призначені день і час. При собі необхідно мати такі документи: паспорт громадянина України або документ, що його замінює, чи паспорт громадянина України для виїзду за кордон та копії відповідних сторінок паспорта; довідку про присвоєння ідентифікаційного номера та її копію; ощадну(і) книжку(и) за компенсаційним(и) рахунком(ками).

Після актуалізації даних вкладника буде запрошено до установи Ощадбанку для отримання Національної картки,   на яку в разі прийняття відповідних рішень Кабінету Міністрів України в майбутньому   буде зараховано компенсацію.

Прес-служба Ощадбанку

ТЕГИ : ощадбанк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат