Павло Федака вимагає розпустити Мукачівську міську раду

admin 31.08.2012 12:21 ПОДІЇ

Під час зустрічі з підприємцями м.Мукачева дізнався про факти кричущої несправедливості по відношенню до представників бізнесу зі сторони мукачівських можновладців.

Так за зміну цільового призначення об'єкта нерухомості вимагається сплатити "добровільний" благодійний внесок до відповідного фонду у сумі 12% від його вартості. Інакше підприємець просто не зможе ввести свій об'єкт в експлуатацію.

Це означає, що якщо ви вирішили зі своєї квартири вартістю у 100 тис. доларів зробити кафе чи магазинчик то ви повинні "відстібнути" благодійних на суму 12 тис. доларів. Добрий заробіток із повітря!  
До речі Мукачево — єдине місто в Україні, де діє така нахабна і цинічна схема по вибиванню коштів із підприємців.
Така влада не має права на існування. Міський голова Золтан Лендєл має піти у відставку, а міську раду необхідно розпустити.  
Я добре розумію, що люди залякані і деморалізовані балогівською командою, але у них немає іншого виходу, як публічно відстоювати свої права. Інакше вони і їх діти назавжди залишаться німими рабами.
Про це заявив кандидат у депутати Верховної Ради України по виборчому округу №69 Павло Федака на своїй сторінці на   Facebook.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат