Солодкого дня з Rionews!

Rionews 30.08.2012 15:14 ПОДІЇ

Запропонуйте близьким хороший настрій та смачний десерт до обіду. Готуйте страви лише в доброму гуморі, і не переймайтеся, коли щось виходить не так. Врешті, у вас завжди є можливість переглянути підбірку рецептів, запропонованих Rionews. Нехай кулінарний процес буде легким, а результат — корисним і приємним!:)

"Шоколадні кекси «Порада Еріх Марії Ремарк»

1 склянка очищених горіхів
1 лимон
½ склянки какао порошку
2 яйця
2 повні столові ложки муки
1 столова ложка вершкового масла
½ склянки цукру
Для крему:
1 плитка чорного шоколаду (80%)
1 столова ложка вершкового масла
2-3 столові ложки молока
1 чайна ложка цукрової пудри

Яйця збити із цукром, маслом і какао до пухкості, додати змелені у блендері горіхи і лимон (його попередньо нарізати шматочками, щоб легше подрібнювався), потім додати муку, обережно перемішати і перекласти у роз’ємну форму, обкладену пергаментним папером.

Випікати 30 хвилин у духовці, розігрітій до 180 С. Потім остудити (можна винести на балкон), розрізати на трикутнички чи прямокутнички (в залежності від форми, в якій випікався корж – квадратної чи круглої), намазати шоколадним кремом. Можна прикрасити половинками грецьких горіхів.
Крем: Розтопити шоколад на слабкому вогні, зняти, додати масло, цукрову пудру. Якщо крем загустий – додавати потрохи молоко.

Примітка – можна вживати такий кексик лише по 1 штучці, 1 раз в день і найкраще – вранці, коли найшвидший обмін речовин.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат