Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 30.08.2012 08:00 ПОДІЇ

На календарі четвер, 30 серпня. Згадайте за чашечкою кави приємні миті свого життя, запросіть до розмови бажаних людей і сьогоднішній день порадує хорошими враженнями й успішними справами. Під акомпанемент улюблених мелодій з додаванням солодких нот у ранкове кавування сприймайте життя як воно є, але й не забувайте про власну участь і можливості його покращення. Бадьорого ранку й адекватно-веселого погляду на світ!


Цитата дня:   Єдина справжня розкіш - це розкіш людського спілкування.
(А. де Сент-Екзюпері)

30 серпня 2012 року по Закарпатській області: Невелика хмарнiсть без опадiв. Вiтер пiвнiчний 5-10 м/с. Температура повiтря вдень 24-29°, в горах мiсцями вдень 15-20° тепла.
По м. Ужгород: Невелика хмарнiсть без опадiв. Вiтер пiвнiчний 5-10 м/с. Температура повiтря вдень 27-29° тепла.

За православним календарем 30 серпня ІМЕНИНИ відзначають Алипій, Евтихіан, Купріян, Коронат, Левкій, Мирон, Павло, Патрокл, Стратон, Уляна (Иулиания), Пилип (Филип) і Фірс.


Сьогодні також:
ООН   — Міжнародний день зниклих людей
Казахстан   — День Конституції
Перу — День Святої Рози з Ліми
Туреччина   — День Перемоги
Татарстан (Російська Федерація)   — День Республіки

Цей день в історії

1700   — розпочалась Велика Північна війна між Росією та Швецією
1704 — за Нарвським договором Польща вступила в Північну війну на боці Росії проти Швеції
1813   — битва під Кульмом
1835   — в Австралії засноване місто Мельбурн
1836   — в Техасі засноване місто Х'юстон
1877 — французький винахідник-самоучка Еміль Рено запатентував Праксіноскоп — прабатька мультиплікації
1901 — Х'юберт Сесіл Бут запатентував пилосос


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Ужгород, Амфітеатр
30—31 серпня — мультикультурний фестиваль «ПораБуло».  

Обласна наукова універсальна бібліотека
Щочетверга — засідання англомовного клубу. Поч. о 17.00.

Лінгвістичний центр ЛІК (Ужгород, вул. Лучкая, 16)
Щочетверга — зустрічі «Акторського експериментального проекту» (CinemaHall Ужгород). Поч. о 18.30.

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Микити (живопис) з нагоди 55-річчя художниці.  
Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Ви активно включаєтеся в нові справи, будуєте плани і проекти, впроваджуєте нові методи. Духовні пошуки дають вихід із духовних тупиків, установлюються дружні зв'язки з людьми енергійними та духовними. У багатьох ваших проблемах вам допоможуть друзі й покровителі. Не розтрачуйте духовну енергію на непотрібні плани, проекти й пошуки.
Телець. Попри чудовий потенціал, яким ви володієте, ваш сумний настрій не дає ним скористатися. Постарайтеся побороти в собі негативні емоції й зібратися з думками. Кожен день, який ми проживаємо - унікальний, і його вже не можна буде повернути. Тому постарайтеся використовувати на повну силу всі ті можливості, які ви побачите сьогодні.
Близнюки. У цей час для вас характерне внутрішнє творче горіння за відсутності зовнішньої ініціативи. Буде певна секретність у веденні особистих справ, розвагах і любовних зв'язках. У цей період ви тонше відчуваєте емоційний настрій людей. Азартні ігри та спекуляція цього дня можуть викликати неприємності. Небезпечні також зловживання алкоголем і наркотиками.
Рак. У цей час для вас характерне внутрішнє творче горіння за відсутності зовнішньої ініціативи. Буде певна секретність у веденні особистих справ, розвагах і любовних зв'язках. У цей період ви тонше відчуваєте емоційний настрій людей. Азартні ігри та спекуляція цього дня можуть викликати неприємності. Небезпечні також зловживання алкоголем і наркотиками.
Лев Це хороший період для знайомств, налагодження зв'язків і контактів, для активного навчання й початку практичної діяльності. Ви охоче приймаєте гостей, здійснюєте короткі подорожі, вестимете ділову переписку. При цьому вам буде важко зосередитися. Не сплутайте погані знайомства з хорошими.
Діва. Сьогодні чудовий день, щоб розширити повноваження або отримати нову посаду. Гарний день для реалізації ваших планів. Постарайтеся сьогодні максимально сконцентруватися на досягненні своїх цілей. Переговори пройдуть на ура. Не бійтеся вести в них і зайняти позицію лідера. Вас поважають і дослухаються до вашої думки.
Терези. Буде незвичайна зайнятість із друзями, групами й організаціями. Ці взаємини, а також особиста мета й ваші завдання впливають у цей час на сімейне й домашнє життя. Грошові справи й фінансові витрати мають тенденцію стосуватися друзів, груп і організацій та спрямовуються на досягнення особистої мети. Але потрібно пам'ятати, що дружні й товариські стосунки можуть руйнуватися через емоційні проблеми.
Скорпіон На початку тижня ви задали чудовий темп, дотримуйтеся його й не давайте собі слабинки. Зараз перед вами вимальовуються чудові перспективи. Ви просто зобов'язані їх розглянути та зробити все, щоб ними скористатися. Якщо відчуваєте, що самі не потягнете, залучайте друзів. У вас обов'язково все вийде! Чудовий день для походу в салон краси.
Стрілець. Ви піклуватиметеся про свою репутацію та соціальне становище. Ділова і професійна активність часто буде спрямована на досягнення домашньої безпеки. Ваші грошові або професійні справи часто стосуватимуться нерухомого майна. Така планетарна констеляція часто збігається з появою у громадських місцях, особистими публічними виступами або визнанням особистих досягнень, навіть якщо це пов'язано з повсякденними справами.
Козеріг Цей день - ваш щасливий випадок. Постарайтеся використати його для реалізації задуманих планів. Цей день варто використовувати для переговорів із важливими клієнтами, з керівництвом про просування проекту або підвищення заробітної плати. Саме сьогодні варто явити світові свій потенціал. Оточуючим ви можете здатися дещо різким.
Водолій. Сьогодні домашні проблеми можуть заважати вашим професійним діям. І ще ви матимете справу з жінками, які мають суспільний престиж і владу. Жінки можуть грати важливу роль у ваших професійних справах. Можуть також установлюватися дружні стосунки з жінками. Дружба з жінками часто виникає у групах та організаціях.
Риби. Сьогодні вам можуть зіпсувати настрій із самого ранку. Оточення вас сьогодні не балуватиме. Чудовий день для індивідуальної роботи. Сьогодні не варто потрапляти на очі іншим людям і вплутуватися в конфліктні ситуації. У підсумку ви ж виявитеся винними. До того ж ваше бажання надати допомогу може вилитися в не дуже гарну ситуацію. Тому краще сьогодні зайнятися собою та своїми справами.


А зараз — усміхніться :)

Масажист – це людина, яка отримує від жінки гроші за те, за що інші отримують по морді!


Дивна закономірність – чим ближче до стоматологічного кабінету, тим зубна біль все менша.


- Галю, ти мене не так зрозуміла!
- Це я тебе не зрозуміла? Я чудово все зрозуміла! Ти поводишся зі мною, як зі собакою: принеси, подай, принеси, подай.
- Галюнько, ти помиляєшся!
- Що? Це я помиляюся? Ось зараз як візьму палицю!
- Галю, фу!

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат