Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 22.08.2012 08:30 ПОДІЇ

На календарі середа, 22 серпня. З приємними думками в компанії бажаних людей розпочинайте новий день. Нехай сьогодні вас не зачіпають тривожні справи і не підганяють поспішні рішення. Шукайте гармонії з навколишнім світом і пам’ятайте, що немає таких проблем, які б не піддавалися розв’язанню. Гарної середи й смачного ранкового кавування!



Цитата дня: Життєвий світ — це годинник, гирі якого — гроші, а маятник — жінка (Готхольд ЛЕССІНГ)

22 серпня в Ужгороді +29 –+32. Вдень хмари з'являться в Ужгороді на небі лише тільки для того, щоб ввечері розсіятися. Без опадів.
Народний прогноз погоди: 22 серпня відзначається день пам'яті апостола Матвія. У давнину говорили, що Матвій негоду підпускає. З 22 серпня осінній дощ літній перебиває. У цей час уже поспіває брусниця, сливи, з'являються осінні опеньки.

За православним календарем 22 серпня ІМЕНИНИ відзначають Олексій (Алексій), Антон (Антоній), Григорій, Дмитро (Димитрий), Іван (Іоанн), Ирина, Леонтій, Марія, Маркіян, Матвій (Матфий), Петро, Псой, Самуил, Фотій, Юліан (Иулиан) і Яків (Иаков).


Цей день в історії

1485 — Битва при Босворті
1531 — Молдавський господар Петро Рареш розбитий польським військом під Гвіздцем біля Обертина.
1770 — Капітан Джеймс Кук під час своєї першої кругосвітньої експедиції висадився на східному узбережжі Австралії, яке назвав Новим Південним Уельсом й оголосив володінням британської корони.
1795 — У Франції прийнята Конституція ІІІ року, що ліквідувала загальне виборче право.
1864 — Підписана перша Женевська конвенція, утворено товариство Червоного хреста.
1868 — Христіан Генріх Фрідрих Петерс відкрив астероїд 102 Міріам.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

Галерея «Ужгород»
Персональна виставка члена Закарпатської організації Cпілки художників України Любові Галерея працює з 11.00. до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок. Поч. о 20.00.

«Доміон»
До 30 серпня — «Льодовиковий період-4». Поч. о 12.00, 13.40, 15.20, 17.00, 18.40, 20.20 та 22.00.

"REKI MANKI" (Ужгород, вул. Корзо 5, вхід біля пабу "Кактус")
Фотопроект Нати Попової "Люди і предмети".  

Художній музей імені Бокшая
Виставка «Живописне Закарпаття» (Закарпатська школа образотворення ХХ століття).
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Бар «Савок» (вул. Капушанська, 20)
Виступ музичного колективу «Вітамін». Поч. о 20.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Богдана Хмельницького, 3)
До 1 вересня — персональна виставка заслуженого працівника культури Степана Сігетія «Дерев’яні церкви Закарпаття та природа рідного краю».



Що обіцяють зірки?

Овен. Сьогодні ви можете відчувати дефіцит макроелементу натрій - його багато в кухонній солі й сирих овочах. Вас цього дня можуть розривати суперечливі прагнення. Приклад -у пошуках виходу з кризи зі здоров'ям, ви можете "бігати" по фахівцях абсолютно різного профілю, лікуючись від однієї й тієї ж проблеми. Те ж і у стосунках - суперечливі прагнення лише ускладнюють ваше особисту життя.
Телець. Досить напружений день. Можливо, хтось стане сумніватися у вас і вашому авторитеті порядної людини. У будь-якому разі, ваша репутація сьогодні може трохи постраждати. Тому, якщо є така можливість, постарайтеся уникнути подібної ситуації. Будь-які спроби підірвати ваш авторитет варто припиняти одразу, однак, агресивна поведінка сьогодні не найкращий ваш помічник.
Близнюки. Цього дня найкращий час для покупки виробів і прикрас зі шкіри та скла. Можете подарувати коханій людині давно бажаний ремінь, наприклад. Також дуже непоганим подарунком буде шкіряне портмоне. Жінці - сумочка з натуральної шкіри. Сьогодні потрібно дослухатися до свого організму, не навантажувати його тим, що йому не подобається. І, звичайно не зловживати спиртним. Поповніть записи вітамінуРР - він міститься в каві, бобових, крупах.
Рак. Досить спокійний і гармонійний день. Сьогодні варто дослухатися до внутрішнього голосу й дотримуватися його рекомендацій Часто нам здається, ніби передчуття - це забобони. Справді, це може так і бути, але не варто нехтувати його наполегливими попередженнями. Сьогодні все ж варто дослухатися до свого внутрішнього голосу.
Лев. Сьогодні вступають у силу стосунки з діловими партнерами, колегами, компаньйонами. В цей період ви можете підписати багато договорів і контрактів, прийти до багатьох угод і союзів. Остерігайтеся надмірного неспокою й метушливості в цій галузі - ви легко "заразите" своїм настроєм ваше оточення. У будь-якому разі цей період потребуватиме мобілізації всіх ваших сил, бо треба буде спільно приймати якісь конструктивні рішення.
Діва. Сьогодні на вас чекає звичний розпорядок дня. Ваші завищені вимоги до інших можуть боляче ранити тих, хто щиро прагнутиме до спілкування з вами. Не відштовхуйте сьогодні від себе людей, небайдужих до вас. Чудовий день для спілкування, а також для підписання важливих паперів. Постарайтеся сьогодні не зачепити почуттів оточуючих. Адже ніхто не забороняє прагнути до ідеалу, але вимагати ним бути - це перебір.
Терези. Підвищені сексуальні потреби й мінливість настрою в цей період можуть завдати шкоди вашим стосункам з партнером. Нерозуміння одне одного, часто необґрунтовані ревнощі стануть причиною напруженої обстановки між вами й вашою половинкою, яка, зрештою, може вилитися в серйозну проблему. Крім усього іншого, ви в цей період схильні до непотрібних витрат грошових коштів через утрату почуття реальності.
Скорпіон. Зовсім скоро у вашому житті почнеться новий етап. У всіх, звичайно він проявиться по-різному, але суть його полягає в тому, що ваша інтуїція почне творити чудеса. Не варто цього соромитися й боятися розповідати іншим про свої переживання. Це цілком нормальна ситуація, й ті, кому потрібно, обов'язково вас почують. Все ж-таки постарайтеся використовувати ваші загострені здібності і для свого блага в тому числі.
Стрілець. В особистих стосунках ви дотримуватиметеся необдуманого, заснованого на інстинктах стилю поведінки. Це дуже швидко може призвести до різних проблем у ваших взаєминах. Добре купувати цього дня предмети для навчання - наочні посібники, муляжі, карти, атласи тощо. Якщо ви перебуваєте в дорозі, то саме час купувати сувеніри та подарунки для близьких.
Козеріг Цей день буде для вас не таким напруженим, як попередні. Принаймні, в найближчому майбутньому ви побачите світло у віконці. Зовсім скоро у вашому оточенні з'явиться людина, яка буде рада стати вашим діловим партнером. Не бійтеся використовувати свій потенціал і ті ресурси, якими зараз володієте. Близькі люди прийдуть вам на допомогу.
Водолій. День дозволяє вам установлювати різні контакти й зав'язувати цікаві знайомства. Ви також можете присвятити себе еротичним і естетичним інтересам. Але є ймовірність, що поганий настрій і ваша навіженість не дозволять вам зберегти ці зв'язки та знайомства. І, в результаті, для любовних стосунків цей день виявиться складним і ненадійним - нормальні міжлюдські контакти будуть утруднені через нерозуміння й різницю мотивацій.
Риби. Злегка суперечливий настрій найкраще розбавити звичними, повсякденними справами. Трохи чіткіше ви зможете зрозуміти свої почуття ближче до вечора або в найближчі дні. Принаймні, не варто сперечатися з собою й долею, і якщо ви не можете в цей момент знайти відповідь на питання, яке вас хвилює - відкладіть це на деякий час. Хороший день для вечірньої прогулянки з друзями.


А зараз — усміхніться :)

Зима:
Я тут вчора на пляжі бачив двох дівчат, і вони купалися! Обидві зовсім голі!
– В такий холод?! Напевно, моржі!
– Ну, одна – точно морж, а друга – така нічого собі, симпатичненька…

Дружина поїхала у відрядження. Чоловік вранці будить сина і веде до дитсадка. Зайшли до нього — не беруть. Заходять до другого — знову не беруть, бо немає такого у списку вихованців. Дорогою до третього син каже:
- Доки ти водитимеш мене по дитсадках, я спізнюся до школи.


- Як охолодити гарячий чай?
- Треба включити компютер, зайти в інтернет, і бац – чай вже холодний.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат