До Дня незалежності у центрі міста готують великий пікнік

Наталія Каралкіна, Rionews, фото Ужгородського прес-клубу 19.08.2012 20:38 ПОДІЇ

Веселі народні гуляння, під час яких точно не буде сумно, пропонують ужгородцям 25—26 серпня організатори IV Міжнародного кулінарного фестивалю-змагання з кулінарного мистецтва «Transcarpathian BBQ FEST-2012 – свято їжі на вогні!». Дійство відбуватиметься на площі Поштовій у рамках святкування Дня незалежності.

Протягом обох фестивальних днів можна буде скуштувати бичка на рожні, який є символом фесту. Крім того, буде приготовано багато молодих поросят, курячі крильця, кролятину та перепелів на грилі. До заходу також долучилися закарпатці, які вирощують сіру угорську корову і знають рецепти приготування страв з її м’яса. Ще однією фішкою «Барбекю-фесту» стануть справжні американські бургери, які смажитимуть під час заходу. До речі, м’ясну продукцію замовляють лише у перевірених приватних виробників.

Всі обіцяні заходи відбудуться, спонсори і партнери, які заявили про участь раніше, підтвердили свої наміри і перейшли до реальних дій. Про це розповіли організатори Олександр Мерявчик, представник Громадської організації «KarpatEvent» та Ігор Кривошеєв, представник івент-агенції «ComedyORG – королі вечірок» під час виїзної прес-конференції Ужгородського   прес-клубу в салат-барі "Олів'є".

Завчасно подбали й про страви і розваги для вегетаріанців, які завітають на свято. Тут вони зможуть скуштувати форель на грилі та юшку.

Для того, щоб гості фестивалю почували себе комфортно й ділилися зі своїми друзями свіжими смачними враженнями, організатори передбачили постійну безкоштовну WI-FI-зону. Повна онлайн-трансляція фестивалю відбуватиметься на офіційному сайті www.bbq-karpaty.org.

Відповідальний за івент-частину, каже, що ціла армія ведучих, аніматорів, артистів, які розважатимуть публіку, вже чекає початку фестивалю. Окремо передбачені розваги для дітей. Дорослим учасникам свята барбекю обіцяють перегони, хоч і неспортивні, зате захопливі, а також чемпіонат із поїдання бургерів. Для гостей-вегетаріанців планують влаштувати чемпіонат із поїдання цибулі.

Спеціально для фестивалю вигадали й новий формат обслуговування, завдяки якому можна буде уникнути черг. На всіх столиках стоятиме флаєр «Хочу пива!», який можна буде підняти в потрібний момент для того, щоб його побачив офіціант.

Розважатимуть гостей і музичні колективи «Without Limits», «ПАП Джаз Квартет», «Uzhgorod Jazz Band», «Гуцул Каліпсо». Під час фестивалю діятиме лотерея з цінними подарунками і головним виграшем — романтичною мандрівкою. Під час фестивалю очікують делегацію країн-сусідів, які також обіцяли розважальну програму.

До речі, організатори просять долучатися до масового пікніка не лише професійних кухарів, а й аматорів кулінарії. Тож під час останнього тижня приготування фесту у вас є чудова можливість заявити про свою участь на сайті фестивалю www.bbq-karpaty.org чи за телефоном 066-147-01-67.


Наталія Каралкіна, Rionews, фото Ужгородського прес-клубу

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат