Кандидат у депутати ВР Ратушняк звернувся до прокуратури через незаконну приватизацію Корони

Rionews 13.08.2012 14:02 ПОДІЇ

Кандидат у депутати на вибори до Верховної Ради, самовисуванець Сергій Ратушняк звернувся до прокуратури з поданям через незаконну приватизацію архітектурної споруди місцевого значеня "Корони", що знаходиться в центрі Ужгорода.
Про це Rionews повідомив кандидат.


Текст подання зокрема стосується факту, що лише один претендент був допущений до конкурсу. Також у поданні йдеться про фірму, яка купила архітектурну будівлю, що була створена 19 липня, тобто за дні після оголошення конкурсу.

Крім того, Ратушняк зазначив, що все було надто тишком-нишком, адже оголошеня про конкурс вийшло у газеті "Ужгород", яку ніхто не побачив і відповідно не міг знати, що "Корона" продається.

"За моєї каденції продавали приміщенння міської СЕС вартістю 1200 доларів за метр квадратний. Тоді була проведена купа перевірок. А тут продають об‘єкт у три рази дешевше і тишком-нишком", — прокоментував Ратушняк.

За його словами, між Вікторм Балогою та Іваном Волошином (депутат Ужгородської міськради, саме його і називають покупцем "Корони") розігрався цирк, але всі чудово розуміють, що за незаконою приватизацією будівлі стоїть клан Балог.

Деталі про купівлю "Корони" за копійки читайте тут  

Rionews

ТЕГИ : Коронавіктор балогаІван Волошинсергій ратушняк

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат