Українські та румунські експерти оцінювали якість води річки Тиса

admin 13.08.2012 11:13 ПОДІЇ

Спеціалістами Державної екологічної інспекції у Закарпатській області спільно з представниками Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та Закарпатського обласного центру з гідрометеорології, 08 серпня 2012 року було проведено спільні відбори проб води р. Тиса в районі історичного моста Солотвино – Сігет Мармацієй, а також планові відбори проб води транскордонної р.Тиса в створах Ділове/Валя Вішеулуй та Тячів/Течеу.

Відбори проведено на виконання Угоди між Урядом України та Урядом Румунії про співробітництво в галузі водного господарства на прикордонних водах (Галац, 1997), відповідно до Регламенту оцінки якості прикордонних вод і Регламенту про заходи, які вживаються при небезпечних і надзвичайних забрудненнях прикордонних річок, що неможливо уникнути, та у відповідності до Програми проведення спільних вимірів витрат води та відборів проб води на 2012 рік для р. Тиса.
За результатами інструментально-лабораторних досліджень відібраних проб буде дана оцінка якості поверхневих вод транскордонної ріки Тиса та проведена інтеркалібрація узгоджених показників вимірювань.

Державна екологічна інспекція
у Закарпатській області

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат