Атас, чупакабра! На Ужгородщині невідома істота винищила 50 кролів та 20 курей

admin 03.07.2012 16:09 ПОДІЇ

Сьогодні вранці, 3 липня, у селі Дравці Ужгородського району мешканці одного з приватних будинків виявили мертвою практично усю домашню птицю та кролів.

Подивіться на клітки, вони вирвані з гвіздками, подивіться на маленьких кроликів – вони без голів», – мало не плаче господиня Ольга. – «Ми нічого не чули, хоча ще опівночі перевіряли господарство.   Тут загинуло більше 50 великих і маленьких   кролів, майже 20 курей та 6 великих індиків. Собака таке не змогла б зробити».

Ветеринари з Ужгородської ветлікарні подібне побоїще тварин теж бачать вперше. Констатують, це щось надприродне.

«У більшості кролів просто звернуті голови, а от на курах та індиках явно видні глибокі сліди укусів та зламані кістки. Ми заберемо кількох тварин на експертизу, – повідомив   начальник ужгородської міської ветлікарні Юрій Шполарич.

Виявилося, що протягом останнього місяця це уже другий напад невідомої і вочевидь сильної істоти на господарства у Дравцях. Два тижні тому майже 20 кролів та курей загинули на господі Галини Синичко.«От, точно так і   у нас були розкидані кролики по усьому подвір’ї і вирвані дверцята з кліток. Але ми нікуди не заявляли, зібрали усе та чоловік зі сльозами закопав своїх улюбленців,» – розповідає Галина Синичко.

Правоохоронці, що прибули на місце події, документують свідчення і чекають результатів ветеринарної експертизи.

uzhgorod.in

admin

Коментарі :


03.07.2012 16:36 вася

от собака!..


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат