Ужгородка Ангеліна Моняк вийшла у півфінал конкурсу «Голос країни»

admin 16.04.2012 13:27 ПОДІЇ

Повернення до ліричного амплуа продемонструвала на вчорашньому вокальному шоу ужгородка Ангеліна Моняк з композицією "Moon river", яку можна почути в кінофільмі "Сніданок у Тіффані".

Ніжний образ дівчині не надто близький, адже поза сценою вона рішуча та експресивна. Тим не менш, артистка готова проміняти високі академічні ноти на щирий спів серцем.

"Мені було дуже важко готуватися до цього виступу, тому що великодній тиждень я провела одна в Києві, вперше без моєї родини поруч, – казала перед виступом Ангеліна. – Я дуже сумую за домом, своїм містом. І тижня мені ледве вистачило, щоб оговтатися після минулого ефіру і налаштуватися на новий виступ. Та композиція, з якою я вийду на сцену, дуже близька мені зараз за настроєм, тому сподіваюся, що зможу донести до глядачів усі свої переживання".

Про конкуренцію в команді Моняк більше не думала, не робила жодних прогнозів і взагалі боялася пророчити собі якесь місце за результатами голосування публіки. "Ми троє різних, прекрасних дівчат. І хто б не пішов цього разу, буде однаково важко і нам, і тренеру,   – казалаь вокалістка. – Психологічно дуже складно кожного разу прощатися з колегами, які встигли стати рідними. А коли пригадую ті часи, як нас було ще чотирнадцять учасників, то розумію: тоді я навіть не могла уявити, що пройду в цьому шоу так далеко. Для мене це вже перемога".

Ангеліні вдалося втілити на проекті образи героїнь з різним характером, але на даний момент ліричний настрій ближчий їй за світосприйняттям. "Мені приємно стояти на сцені і виконувати таку прекрасну пісню, яка, на мою думку, дуже пасує до сьогоднішнього світлого свята. Хочу принести людям задоволення", - резюмувала співачка. Їй не було кого шукати очима в залі, тому що вся сім'я Моняк спостерігала за нею перед екраном телевізору. Вперше дівчині було страшно виходити на сцену, але вона доклала максимальних зусиль, аби сподобатися глядачам.

У кінцевому підсумку, серед 3-ох учасниць команди зіркового тренера Валерії ужгородка Ангеліна набрала найбільше кількість глядацьких голосів.

Такам чином, Ангеліна Моняк виходить у півфінал конкурсу «Голос країни».

http://zakarpattya.net.ua

admin

Коментарі :


16.04.2012 16:05 admin

вказали


16.04.2012 14:53 Зо

А вказати першоджерело?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат