Доброго ранку, любі читачі!

Rionews 12.04.2012 07:00 ПОДІЇ

Сьогодні четвер, 12 квітня. Бадьорий ранок забезпечить чашечка свіжозвареної кави, а приємні емоції з’являться з першою посмішкою, подарованою вам у цей день. Не відкладайте важливі рішення надовго, щоб потім не шкодувати про втрачений час. Тож швиденько допивайте улюблений напій і нехай усе удасться!

Цитата дня: Аби зрозуміти, що суспільство розуміє під нормальністю, слід подивитися, як воно озна́чує божевілля (Мішель Фуко).

12 квітня в Ужгороді сонце буде рідко з'являтися поза хмарами. Увечері буде йти дощ. Температура повітря вдень 12-13°.
Народний прогноз погоди: 12 квітня вшановується пам'ять преподобного Івана Ліствичника. 12 квітня в давнину спостерігали за птахами: якщо дикі качки прилітали жирні - весна буде холодною і довгою; а якщо раптово закінчувалась тяга вальдшнепів - слід чекати скорого похолодання чи снігу. У цей час лопаються бруньки у клена.

За православним календарем 12 квітня ІМЕНИНИ відзначають Аполлос, Еввула, Єлизавета (Елисавета), Епафродит, Захарія, Зосим (Зосим, Изосим), Іван (Іоанн), Иоад, Кесар (Цезар), Кифа, Персид, Сава, Сосфен і Сопрон (Софроний).


Сьогодні також:
ООН: Міжнародний день космонавтики

Цей день в історії

1998 — Відбувся землетрус в Словенії в потужності 5,6 балів за Шкалою Ріхтера коло міста Бовец.
1999 — Президент Сполучених Штатів Америки Білл Клінтон звинувачений в нешанобливому ставленні до суду після «зумисних неправдивих свідчень» під час громадського розгляду справи стосовно сексуальних домагань.
2002 — Педро Кармона оголосив себе тимчасовим президентом Венесуели під час невдалого військового перевороту у Венесуелі проти режиму Уго Чавеса.
2002 — Палестинська смертниця вбила 7 та поранила 104 (серед них 9 арабів) на ринку Махане Єхуда в Єрусалимі.
2009 — Військово-морські сили США визволили з полону корсарів капітана Річарда Філліпса, вбиваючи трьох та захоплюючи четвертого пірата.
1903 — у Лондоні на маршрут вийшов перший у світі міський автобус із двигуном внутрішнього згоряння.
1912 — у Львові утворили молодіжну скаутську організацію “Пласт”.
1919 — у Москві відбувся перший комуністичний суботник.
1961 — Юрій Гагарін на радянському космічному кораблі “Схід” першим із людей здійснив політ у космос. Ця дата — всесвітній день космонавтики.
1981 — американці запустили у космос перший корабель багаторазового використання “Колумбія”.


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї?

«Доміон»
До 12 квітня — «Вісім перших побачень». Поч. о 12.00, 17.30 та 23.00. «Лоракс». Поч. о 13.30 та 19.00. «Серпень. Восьмого». Поч. о 15.20 та 20.50.

Центральна дитяча бібліотека (пл. Б. Хмельницького, 3)
До 1 травня — виставка художніх робіт товариства «Барви Карпат» «Весняні мотиви».

Художній музей імені Бокшая
До 27 квітня — виставка сучасного мистецтва «Індиферента», організована художником Тарасом Табакою.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Галерея «Ужгород»
Колективна виставка графіки(близько 60 учасників).

Закарпатський музей народної архітектури та побуту
З 3 по 18 квітня — персональна виставка Івана Бізоні (живопис). Поч. о 16.00.  
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 10.00 до 18.00, експозиції —   з 10.00 до 18.00.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Постійно діючі експозиції та виставки:
Експозиція з історії міста над Ужем та Ужгородського замку.
Експозиція духовної культури.
Виставка унікальних народних музичних інструментів.
Експозиції флори та фауни Закарпаття.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

У кафе "Снек" (вул. Ольбрахта) — виставка члена Закарпатської організації Національної спілки художників України Петра Шолтеса.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.


Що обіцяють зірки?

Овен. Помірно вдалий день. Багато залежатиме від того, якої тактики в справах ви дотримуватиметеся. Сьогодні вам вартувало б одягти соціальну маску такого собі графа Дракули. Трохи загадковості в спілкуванні, натяки на щось важливе тощо - саме така   манера поведінки найкраще відповідає енергетиці цього дня. Найбільш вдалим буде все, що стосується обслуговування жінок, спорту та здоров'я. Подія дня - повернення старої таємниці (пов'язаної з сексом).
Телець День може бути дуже вдалим, але ви почуватиметеся наче між молотом і ковадлом. Хочете ви того чи ні, але сьогодні вас весь час хтось «битиме». Дуже вигідним буде все, що стосується заліза. Непоганий час для початку нових справ. Доволі значні клопоти принесе старша за вас людина. Сьогодні вам варто побоюватися відкритого вогню, є ризик травматизму від якогось термічного чинника.
Близнюки. Прекрасний спокійний день. Основна тенденція цього дня формулюється як «збільшення врожаю». От від цієї концепції вам і варто відштовхуватися у своїх сьогоднішніх справах і прийняттях рішень. Єдина порада - категорично не можна нікому позичати гроші.
Рак. Хороший день. Він є третім із найбільш вдалих днів за цей місяць. Усі сфери вашого життя, особливо все, що стосується грошей, виразно прибуткові. Сьогодні ви можете робити все, що хочете, і все приноситиме вам удачу й успіх. Подія дня - ви одержите більше, ніж очікували.
Лев. Сьогодні на перший план виходять любовно-партнерські стосунки. Вони складатимуться за принципом «два барани на одному містку» і будуть такими інтенсивними, що можуть серйозно вплинути і навіть зруйнувати деякі інші сфери вашого життя. Можливі дуже великі грошові клопоти. Подія дня - ненависть.
Діва. Загалом для вас багато в чому зберігаються тенденції попереднього дня. День доволі вдалий. Усі сфери вашого життя хоч трішки, але прибуткові. Сприятливий час для нових знайомств, розширення свого впливу на навколишніх, розумних пліток. Подія дня - непередбачені клопоти під час одруження.
Терези. Дуже непоганий і емоційно насичений день. Вдалими виявляться сімейні стосунки. Ідеальний час для примирення, якщо ви у сварці. Матеріально-технічна база вашого життя стабільна та міцна. Деякі клопоти можливі від найближчих друзів і справ «паперових»: оформлення документів, офіційні запити тощо. Вигода від місця основної роботи. Подія дня - вдала подорож.
Скорпіон. День доволі напружений. Сьогодні удача та невдача так швидко можуть змінити одна одну, що це доведе вас до істерики або до стресу. Будьте дуже обережні у своїх справах, дії та словах. Деяка вигода й підтримка від найближчих друзів. Подія дня - важке завдання.
Стрілець.Прекрасний, дуже спокійний день. Усі сфери вашого життя стабільні, а будь-які конфлікти та неприємності сьогодні вирішуватимуться дуже мирно. Нічого особливо неприємного для вас не передбачається. Подія дня - проблеми на пікніку (на риболовлі).
Козеріг.   На першому місці для вас клопоти про своє здоров'я. Сьогодні його загальний рівень дуже низький. Тому бережіть себе. Інші сфери вашого життя більш-менш стабільні. Подія дня - друг виявиться недругом.
Водолій. Дуже напружений і багато в чому невдалий день. Відкладіть усі важливі справи. Продовжуйте займатися лише тим, без чого не можна обійтися. По можливості проведіть цей день удома або в якомусь небагатолюдному місці. Відмовтеся від зустрічей, будь-яких контактів і спілкування. Користуючись нагодою, як слід відпочиньте.
Риби. Надзвичайно вдалий день для всього. Сьогодні ви опинились під «золотим дощем». Навіть будь-які витівки згодом виявляться для вас вдалими. Подія дня - знищення всіх ваших ворогів. Головна порада дня - не сидіть на місці, мріючи про майбутнє, дійте!


А зараз — посміхніться :)


Вона пахне ваніллю та шоколадом, вона залишає за собою шлейф аромату карамелі. Вона — Зіна із кондитерської.


Реклама: Новий “Віскас” для кошенят: із смаком собаки! Виховує відчуття впевненості у собі з перших кроків ваших звірят.


Жінки, як собаки: тренуються на дворнягах, а заводять породистих.

Rionews

Коментарі :


12.04.2012 14:40 Rionews

дякуємо


12.04.2012 08:00 ЮРІЙ ПЕТРАНІВСЬКИЙ

Вітаю весь колектив газети з четвергом!Бажаю ВАМ всім сили,дружності,захисту один одного...сімейного благополуччя.ЗДОРОВ*Я!!!Будьте такими,які ВИ є!Правдивими,чесними,відкритими!Бережіть один одного!Привт ВАМ всім з Львівськоі області.Прикарпаття!Від ДРОГОБИЧА до курорта -ТРУСКАВЕЦЬ лише 9,5 км.Приіжджайте на курорт и попийте водички "НАФТУСЯ".Я жму руку кллективу "РІО" за відкриту душу і любові до читача!ВСІХ БЛАГ!!!


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат