Доброго ранку, любі читачі! (+ ВІДЕО)

Rionews 00.00.0000 00:00 ПОДІЇ

На календарі середа, 16 грудня. Запрограмовуйте хороший настрій на весь день вже з першим ковтком ранкової кави. Нехай ваш день буде насичений цікавими людьми й корисними справами. Гарного дня й затишного кавування!

Цитата дня:   Всі битви потрібні в житті для того, щоб чогось нас навчити. Навіть ті, які ми програємо.

Пауло Коельо


Погода   16 грудня 2015 року
по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі місцями невеликі опади, вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями: туман, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 1-6° морозу, в низинах подекуди 1-3° тепла, вдень 0-5° тепла, в горах місцями 2-4° морозу.
по м. Ужгород: Мінлива хмарність, без істотних опадів. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер північно-східний 3-8 м/с. Температура повітря вночі 1° морозу 1° тепла, вдень 3-5° тепла.



ІМЕНИНИ     16 грудня – Андрій, Георгій, Іван, Микола, Федір.



Сьогодні також:

•   Казахстан — День незалежності Казахстану
•   Азербайджан — День працівників МНС Азербайджану
•   Бахрейн — Національний день


Цей день в історії

1497 — Васко да Гама обігнув Мис Доброї Надії, першим із європейців пройшовши в Індійський океан.
1773 — т. зв. «Бостонське чаювання» (мешканці Бостона викинули в море вантаж чаю з англійського судна на знак протесту проти митної політики Великої Британії); ця подія призвела до американської війни за незалежність
1809 — Наполеон розлучився з імператрицею Жозефіною, оскільки вона не народила йому дітей


Що сьогодні буде в Ужгороді та краї

Книгарня “Кобзар” (Ужгород, вул. Корятовича, 1)
До 18 грудня — акція “Письменник за прилавком”. Щодня з 13.00 до 14.00.

Мистецький центр «Галерея Ілько»
Галерея працює щодня з 11.00 до 21.00, у неділю — з 12.00 до 19.00.

«Доміон»
До 16 грудня — “У серці моря”, 3D. Поч. о 18.00, 22.00. “Біля моря”. Поч. о 12.10, 20.00. “Джем і голограми”. Поч. о 10.00, 14.20. “SuperНянь-2”. Поч. о 16.20.


“Перемога”
До 17 грудня — “Біля моря”. Поч. о 10.40, 14.50, 19.10. “Снігова битва”. Поч. о 13.00. “У серці моря”, 3D. Поч. о 17.00, 21.30.

Провулок «Гірчичне зерно» (Ужгород)
Виставка «Переселенці на Закарпатті: життя без стереотипів».

Замок “Паланок” (картинна галерея, верхній двір)
До 16 грудня — виставка від “Музею історії моди Марини Іванової”.

Художній музей імені Бокшая
До 20 грудня — виставковий проект Тараса Табаки “Прапор Утопії”, присвячений 50-річчю митця.
Постійно діючі експозиції та виставки.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 17.00.

Закарпатський музей народної архітектури та побуту (вул. Капітульна, 33а)
Обласна виставка до Дня художника.
Постійно діюча експозиція під відкритим небом.
Музей працює щодня (крім вівторка) з 9.00 до 17.00, експозиції — з 9.00 до 17.00.

Арт-кав’ярня «Voto» (вул. Волошина, 24)
Виставка Наталії Грабар «На живо».

Галерея «Ужгород»
Виставка творів Міжнародного пленеру.
Галерея працює з 11.00 до 18.00, у суботу до 15.00, у неділю до 13.00. Вихідний — понеділок.

Закарпатський краєзнавчий музей — Ужгородський замок
Виставка стародруків й ікон XVIII – початку XX ст.
Виставка «Час розкидати каміння. Час збирати каміння» (з фондової колекції годинників ЗКМ).
Нова експозиція «Inter arma silent Mysae» («Між гарматами музи мовчать») про участь закарпатців у подіях Євромайдану та бойових діях у зоні АТО.
Нова експозиція «Погано бути чужинцем у власній Батьківщині», присвячена зачинателю музейної справи краю Тиводару Легоцькому.
Виставка академічного художника Мікулаша Клімчака, найбільш відомого творця кирило-мефодіївської тематики в образотворчому мистецтві Словаччини.
Нова фотовиставка Спілки фотохудожників Закарпаття відомого словацького фотографа Мікулаша Аврелія Керестені.
Музей працює щодня (крім понеділка) з 10.00 до 18.00.

Мистецький кафе-клуб «Під замком» (вул. Ольбрахта)
Постійно діюча виставка робіт Петра Шолтеса, члена Закарпатської організації Спілки художників України.

Меморіальний будинок-музей народного художника України Ф. Манайла (Ужгород, вул. Другетів, 74)
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 10.00 до 17.00 щодня, крім неділі й понеділка.

Меморіальний будинок-музей народного художника України А. Коцки
Постійно діючі експозиції. Музей працює з 9.00 до 16.00 щодня, крім неділі.



Що обіцяють зірки

Овен   День буде напруженим і принесе багато складнощів у звичний розпорядок. Тобі потрібно навчитися керувати своїм часом. У другій половині дня твоя дратівливість може спричинити конфлікт. Намагайся не вникати в суперечки і протиріччя між колегами. Вільний час варто присвятити духовним практикам та роботі з самовдосконалення.
Телець У першій половині дня стережись обману та інтриг. Тобі потрібно змінити своє ставлення до деяких колег. У другій половині дня твій керівник виконає твої вимоги. Використовуй додаткові ресурси, щоб впоратися з поставленими завданнями. Увечері відволікайся від суєти і побудь на самоті.
Близнюки   Цей день варто присвятити освоєнню нових знань та навчання. Твої методи в роботі застаріли і не дають потрібних результатів. У другій половині дня займися реорганізацією та переглядом стосунків із партнерами. Відмовся від співпраці з людьми, які не виконують своїх обіцянок. Вільний час варто присвятити своїм захопленням і творчості.
Рак. Сьогодні ти зможеш надолужити згаяне. Твої колеги посприяють у розвитку нових ідей. У другій половині дня підтримка з боку керівництва допоможе отримати прибуток. Тобі варто зайнятися наведенням порядку в документах і аналізом інформації. Увечері на тебе чекає романтичний сюрприз від шанувальника.
Лев   Сьогодні ти будеш в центрі уваги чоловіків. Використовуй свою чарівність для вирішення фінансових питань. У другій половині дня твої суперники можуть об'єднати сили проти тебе. Не варто приймати однозначних рішень. Нехай час розставить все на свої місця, зберігай спокій.
Діва У першій половині дня займися аналізом інформації та зіставленням фактів. Ти знайдеш причину виниклих труднощів. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Намагайся не втручатися в суперечки і розбіжності між подругами. Увечері вирушай на концерт із коханою людиною.
Терези Сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про своїх партнерів. Порадься з керівником, перш ніж прийняти важливе рішення. У другій половині дня тобі потрібно звернути увагу на стратегію конкурентів. Готуйся до рішучих дій і змін. Вільний час присвяти дискусії зі своїми однодумцями.
Скорпіон Цей день принесе удачу фахівцям у творчій сфері. На тебе чекає пропозиція від впливової особи, яка зацікавиться твоїми талантами. У другій половині дня старайся не пропустити важливу інформацію про плани керівника. Ти зможеш реалізувати свої ідеї завдяки пораді старого друга. Увечері займися тим, що принесе тобі радість.
Стрілець Сьогодні не варто витрачати час на даремні заняття і рутину. Поговори з керівництвом про свої плани і нові методи роботи. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із впливовою особою. Результат переговорів залежатиме від твоєї переконливості суджень. Увечері займися профілактикою хребта, буде корисним масаж.
Козеріг У першій половині дня на тебе чекає цікава зустріч із незвичайною особою. Довірся своєму внутрішньому голосу, і все вийде. У другій половині дня старайся приділити увагу роботі з документами. Тобі потрібно переглянути свої робочі плани і розробити ефективну стратегію. Вільний час присвяти спілкуванню з друзями у приємній атмосфері.
Водолій.   У першій половині дня на тебе чекає спілкування з новими партнерами. Намагайся відмовитися від втручання в суперечки й інтриги. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися рутинною роботою. Твій керівник може спровокувати конфліктну ситуацію. Вільний час присвяти покупці нових речей і подарунків.
Риби Цей день принесе багато спілкування і нові ділові контакти. Твій керівник надасть підтримку новим починанням. У другій половині дня постарайся не втручатися в суперечки і конфлікти оточуючих. Тобі потрібно зайнятися аналізом інформації і розробкою ефективної робочої стратегії. Увечері піди в кіно, щоб отримати приємні враження.


Усміхніться на початку нового дня!   :)

- Кохана перестань плакати! Що трапилось!?
- Мої батьки проти нашого шлюбу...
- І всього-то? Нууу, дурненька, нічого, не переживай, я знайду собі іншу наречену.


— Хто у вас в домі хазяїн: ти чи дружина?
— Звісно, я!
— А чого ж ти, коли вип’єш, спиш під дверима?
— Бо хазяїн: де хочу, там і сплю!


Михайлик несподівано вбіг в спальню до батьків і застав лелеку зненацька.

Stomp makes basketball music with The Original Harlem Globetrotterswww.artFido.com/popular-art

Опубліковано artFido - fetching art 5 листопад 2015 р.

Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ПОДІЇ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат