ATMO: нова кав'ярня в центрі Ужгорода

Дар'я Максимова 07.07.2023 15:55 ДОЗВІЛЛЯ

 

Назва кав'ярні "Аtmо" є скороченням від "атмосфера", і це абсолютно точно передає її суть.


Розташування:
ATMO знаходиться в невеличкому дворику на Капушанській, 6б, зовсім неподалік від площі Шандора Петефі. Розташування зручне, проте знайти локацію не дуже легко. Години роботи: 08:00 - 20:00.

Загальна атмосфера та перше враження:
Перше враження від кав’ярні — ковток свіжого повітря. Заклад виглядає сучасно й, не дивлячись на яскраві сині та помаранчеві кольори в інтер’єрі, спокійно. Тераса простора, багато скляних деталей та рослинки в горщиках, дартс.   Контингент відвідувачів – переважно молодь. Персонал привітний, замовлення подають швидко.

Асортимент та ціни:
! Поняття "дорого" чи "дешево" є досить суб'єктивним, тому розглянемо ціни на найбільш популярні кавові позиції у будь-якому закладі — це капучино та еспресо.
Вартість капучино становить 45₴, еспресо — 30₴. Є вибір альтернативного молока (безлактозне, кокосове, бананове, ванільне). Кав’ярня належить до так званої “третьої хвилі”, про цей термін ми розповідали у минулому дописі, тож основний фокус йде на якість кавових зерен (суміш 4 арабік, міцніший купаж 70/30) та правильність їх обсмаження. Щодо їжі: великий вибір тістечок без цукру й глютену, “пп-шні” цукерки, звична солона та солодка випічка.

Культурна сцена:
Заклад відкрився зовсім нещодавно, тому не відзначився поки значними благодійними, поетичними чи музичними заходами. Проте за словами власників, найближчим часом планується багато цікавого: вечори з переглядом фільмів, настільними іграми та мафією.  

Особливість:
ATMO має свою цікаву історію створення. Колектив кав’ярні – колишні працівники закладів харчування, молоді амбітні бариста, які вирішили об’єднатись та створити власний простір, в якому, не дивлячись на клієнтоорієнтованість,   працівники завжди мають змогу працювати в комфортній АТМОсфері без певної “формальності” в спілкуванні з відвідувачами. Повага та турбота про гостей закладу вбачається у найменших деталях: від зручних шезлонгів і диванів на терасі, до права вибору відвідувачами завтрашнього асортименту тістечок, аби задовольнити смаки кожного!

Дар'я Максимова

Коментарі :


24.07.2023 16:55 Дід Євген

цікавлять рольові ігри, де можна знайти розклад?


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат