Закарпатців та гостей краю запрошують на Міжнародний день мисливця

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ 03.05.2018 19:13 ДОЗВІЛЛЯ

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства 26 травня запрошує всіх закарпатців і гостей області на нове міжнародне свято «День мисливця», яке відбудеться у Виноградівському районі, с. Шаланки, урочище Великий ліс.

Свято мисливців для спрямовано для відродження, розвитку, підтримки працівників мисливського господарства, а також національних звичаїв багатонаціонального населення Закарпаття.

На святкові дні заплановані: стрільба змагання, демонстрація мисливських собак, спеціалізована техніка, виставка мисливських трофеїв, дегустація харчів мисливської кухні та багато іншого. Одним словом, всі гості знайдуть розваги за душею. Для відвідувачів з дітьми будуть працювати ігрова площадка.

Як і належить, мисливці стріляють. Але тільки з пневматики і по мішенях. Для всіх гостей готується святковий смачний мисливський обід. Солісти та творчі колективи дарують яскраві музичні та хореографічні номери, а таксидермісти презентують свої найкращі експонати та сучасні методи оформлення трофеїв.

У програмі свята також заплановані показ творів фотохудожників, анімалістів, пейзажистів, різьба по дереву на мисливську тематику та виготовлення мисливських сувенірів, імітація реву мисливських тварин, показ манків на козулю і дику качку, частування гостей свята стравами мисливської кухні.

Урочисте відкриття «Дня мисливця» – о 13:00.

«День мисливця» обіцяє стати ще більш масовим і цікавим.

Акредитація для представників ЗМІ за телефоном: 068 140 5 777 Юля Давидова (прес-секретар Закарпатського ОУЛМГ).

Вхід на свято вільний.

Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат