П’ятий Ukraїnian Fashion Bazaar: Як це було

17.04.2018 01:29 ДОЗВІЛЛЯ

 

14-15 квітня в Ужгороді пройшла модна подія весни Ukraїnian Fashion Bazaar. Покази колекцій, Конкурс однієї сукні, шоурум з дизайнерським   одягом і атмосфера beauty та fashion — таким був традиційний модний уїк-енд.

Цього разу івент відбувся в офіційному дилерському центрі BMW "Ідеал М".  

Першого дня свої колекції показали бренди «MARYNA KOZACHENKO» (Київ), OnebyOne (Київ), DIYA (Львів), Модний дім «NACHO» (Львів), дизайнери Наталія Тоба (Мукачево), Оксана Василян (Ужгород).

Другого дня свої колекції представили дизайнери Оксана Секереш (Ужгород), Юлія Ткач (Мукачево), Вікторія Німець у колаборації з авторкою прикрас Юлією Українець (Ужгород), Ірина Вовчок, «27 brand» (Ужгород), бренди «MARYNA KOZACHENKO» (Київ), «SOLH» (Харків).

У суботу відбувся також Конкурс однієї сукні. Це вже другий конкурс на Ukraїnian Fashion Bazaar. Ідея у тому, що дизайнери спеціально шиють одну сукню на задану тематику. Минулого разу модельєри творили на тему білої орхідеї, а цього разу креативили у стилі «Французький шик. Аромат лаванди».

У Конкурсі взяли участь: Наталія Картуненко, бренд KartNate (Львів), Марія Владика (Львів), Оксана Секереш (Ужгород), Наталія Тоба (Мукачево), Оксана Василян (Ужгород), Дана Стрельцова у колаборації з авторкою прикрас Іриною Кияк (Свалява-Ужгород), Юлія Ткач (Мукачево) і Alia.

Сукні оцінювало журі: Ліліт Саркісян, ілюстратор, фешн-художниця, блогер (Київ), Євгенія Сєдоухова, викладач художніх дисциплін Мукачівського державного університету, Оксана Чабан, керівник студії краси “Ego Style”, Тетяна Каліта, дизайнер бренду TataKalita (Львів), Ганна Стаханова, провідний модельєр-дизайнер бренду SOLH (Харків).

Отже, третє місце між собою розділили Наталія Картуненко та Оксана Секереш. Другу сходинку посіла Юлія Ткач. До речі, Юлія минулого разу одержала приз глядацьких симпатій. Перше місце — у Наталії Тоби, минулого разу вона також перемогла. Як каже Наталія, після першої перемоги треба ще більше старатися, аби навіть   перевершити попередній результат.

Для конкурсної сукні Наталія використала мікрофібру, євросітку, паєтки, кольоровий кварц, бісер. Дизайнер назвала свою сукню “Відчуття”.

"Вона створена з вітру й туману, що стелиться лавандовими полями. І з'являється, підсвічена променями сонця, що сходить. Її відчуваєш до глибини душі, а зустрічаєш лише раз. Вона стане сенсом Його життя, або залишиться маревом...", — так охарактеризувала образ сукні Наталія Тоба.

Переможці конкурсу отримали дипломи й подарунки від організаторів та партнерів заходу.

Учасники і гості UFB в інтерв'ю телебаченню та Інтернет-виданням зазначали, що ідея Конкурсу є дуже цікавою, а чогось подібного вони не зустрічали. Засновниця і організаторка заходу, Ольга Мікула вже міркує над темою третього Конкурсу однієї сукні.

“Дуже цікава тема Мексики з її колоритом, карнавалами й цікавими особистостями, як ось художниця Фріда Кало”, — каже Ольга Мікула.  

В обидва дні також проходив конкурс Street Style Look   серед гостей.   Дизайнери, фотографи, відеографи, блогери й представники beauty-індустрії роздавали спеціальні жетони гостям, чиї образи їм найбільше сподобалися. Першого дня найбільшу кількість фішок отримали Сильвія Россоха і Дана Стрельцова, наступного дня — Галина Денисенко і Світлана Тимощук. Переможці конкурсу одержали призи від партнерів заходу.

П'ятий Ukraїnian Fashion Bazaar завершився, уже можна готуватися до шостого.

“Дуже тішить, що наш захід набирає обертів, стає відомим не лише у місті, а й у регіоні. Приємно, що завітали цікаві дизайнери, блогери, — каже Ольга Мікула. — Радіємо, адже щоразу є більше захоплених відгуків про нашу подію не лише від гостей показу, а й від учасників... Вірю, що нам вдасться здивувати наших шанувальників і наступного разу”.  

Прес-служба Ukraїnian Fashion Bazaar
Фото: першого дня — Наталія Павлик, Андріана Ортукова, другого — Едгар Петі

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат