Закарпатське море: Як озеро в селі Дийда заміняє закарпатцям морські курорти

admin 31.07.2017 10:47 ДОЗВІЛЛЯ

Озеро, відоме під назвами "Бумеранг" та "Дідово", розташоване лише на відстані 5 кілометрів від Берегова

Озеро, відоме під назвами "Бумеранг" та "Дідово", розташоване лише на відстані 5 кілометрів від Берегова. Колись це був кар'єр, а зараз це улюблене місце для відпочинку не лише місцевих мешканців, а й багатьох туристів, як з України, так і з-за кордону.

Багато років тому, це озеро було піщаним кар'єром, але через те, що добування піску позначилося на багатьох будівлях села, кар'єр закрили і на його місці з'явилося Дідівське озеро. Площа водойми   54,6 гектари, максимальна глибина 16 метрів.

На озері вже кілька років, як відкрили пляж, будуються приватні сектора з альтанками для відпочинку, здаються кімнати, та приватні будинки.



Якщо ви вирішили потрапити на один з пляжів, то за вхід вам потрібно буде заплатити 80 гривень з людини в будні дні, і 120 грн - у вихідні. Діти до 12 років безкоштовно. Режим роботи пляжу з 9 до 21.



Покататись на катамарані двом людям коштуватиме 50 гривень - 30 хвилин. Одній людині на каяку або сапборді теж 50 гривень за 30 хвилин.

На пляжі є величезна гірка, по якій весело спускаються навіть дорослі, спуск, до речі, безкоштовний. Також, тут є волейбольні майданчики, майданчики для дітей та, звісно бари з іжею та напоями.



До речі, це не єдиний пляж на озері. Є ще один, BoraBora, на якому часто влаштовують круті вечірки з танцювальною музикою. Пісок, хвилі, лежаки та сонячні зонтики — все ніби на морі, але з прісною водою.

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат