На Закарпатті шлюб за добу можна укласти в Невицькому замку

admin 28.07.2017 07:41 ДОЗВІЛЛЯ

Послугою «Шлюб за добу» цього року на Закарпатті скористалися 85 пар. До об’єктів, де проводять державну реєстрацію шлюбів у рамках проекту, включено Невицький замок, що на Ужгородщині

Послугою «Шлюб за добу» цього року на Закарпатті скористалися 85 пар. До об’єктів де проводять державну реєстрацію шлюбів у рамках проекту включено також Невицький замок, на Ужгородщині. Про це йшлося під час брифінгу представників Головного територіального управління юстиції у Закарпатській області, який відбувся 27 липня в прес-центрі Закарпатської ОДА.
Успішним став і проект з отримання свідоцтв про народження дитини безпосередньо у пологовому будинку. Протягом шести місяців цим сервісом скористались більше півтори тисячі родин. Нині 12 відділів ДРАЦС приймають документи та видають свідоцтва про народження в пологових будинках Закарпаття.
«В усіх відділах державної реєстрації актів цивільного стану Закарпатської області запроваджено пілотний проект Мін’юсту, щодо подання заяв через Інтернет. Через веб-портал «Звернення у сфері ДРАЦС» можна подати заяву, записатись на прийом у зручний час, отримати он-лайн консультацію», – зазначив перший заступник начальника головного територіального управління юстиції у Закарпатській області Іван Алмаші, інформуючи про підсумки роботи за перше півріччя.
Органи державної виконавчої служби Закарпаття налагодили чітку та прозору систему безоплатної передачі конфіскованого в дохід держави майна. Як повідомив заступник начальника управління державної виконавчої служби Віктор Овчинніков, протягом першого півріччя поточного року на потреби військових та Управління державної служби з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області було передано 6 транспортних засобів.
Понад три з половиною тисячі закарпатців скористалися послугою безоплатної правової допомоги протягом цього року. Про це поінформував директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Закарпатській області Василь Попадинець. За його словами, звернення громадян здебільшого стосуються вирішення земельних та житлових питань.


trubyna.org.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат