У суботу — хіп-хоп-фестиваль «Ghetto Groove»!

05.05.2017 16:17 ДОЗВІЛЛЯ

У рамках святкування «Сакура-фест» Студія сучасного танцю «Бліц» вдруге організовує Міжнародний хіп-хоп фестиваль «Ghetto Groove». 6 травня о 20.00 у спорткомплексі «Юність» організатори фестивалю запрошують на запальну вечірку у стилі хіп-хоп.


Тут глядачі побачать найкращі танці учасників фестивалю «Ghetto Groove», а це не тільки харизматичний «Бліц», але й інші провідні команди з України, Угорщини, Словаччини, Румунії, Польщі та Чехії. Окрім командних виступів, відбудуться Allstylez батли один на один.

Не менш цікавими будуть грандіозні видовища від гостей фестивалю! Небагато і немало: неонове танцювальне шоу «Light Balance LED show» (Дніпропет­ровськ), театр вогню Fire Life (Ужгород), перший в Україні підлітковий бойз-бенд «D-Side Band» (Київ) та бітбокс-шоу від чемпіона України з бітбоксу-2015, Артема KANIFO Щербини (Кривий Ріг).

Вестиме вечірку MC ZOZU (Харків), а музичний супровід забезпечить DJ Vibes (Ужгород).

Для тих, хто вважає сучасний танець невід’ємною частиною життя, організатори фестивалю «Ghetto Groove» пропонують відвідати 5 та 6 травня майстер-класи від найбільш затребуваних, талановитих та надсучасних хореографів у стилі хіп-хоп. Серед них Дмитро Прісташ, Толу та Нікіта Шевченко.

Фестиваль проводиться за підтримки Закарпатської ОДА та Ужгородської міської ради.

Пригощають — «La Bouche» та Жива ведична кулінарія.

Квитки на «Ghetto Groove» можна придбати у касах Закарпатського облмуздрамтеатру (тел. 050-041-28-55) та в ТЦ «Дастор» (тел. 099-319-26-20). Вартість квитків у попередньому продажі — 100 грн., а в день фестивалю 6 травня — 125 грн.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат