«Львівське Різдвяне» - лімітований сорт до зимових свят

admin 06.12.2016 17:20 ДОЗВІЛЛЯ

Із року в рік, напередодні зимових свят ТМ «Львівське» тішить своїх прихильників лімітованим випуском особливого темного пива «Львівське Різдвяне». Перші партії обмеженої серії вже надійшли у продаж по всій Україні та будуть доступні до кінця січня 2017 року.

Традиції зимового пивоваріння пов’язані з історією львівських пивоварів. Кажуть, що цим особливим темним сортом пива вони пригощали у давнину колядників на Різдво. Щороку   Львівська пивоварня напередодні саме зимових свят виготовляє «Львівське Різдвяне»,   яке має особливий смак, аромат та давно стало незмінним атрибутом різдвяних свят.

Довгоочікуваний   зимовий сорт «Львівське Різдвяне» - це особливе темне пиво з приємним карамельним ароматом і ноткою пряних різдвяних спецій; пиво з багатовіковою історією, насиченим кольором і досконалим смаком. Сучасне «Львівське Різдвяне» зберегло баланс густини   пива, що становить 11,6%, з приємною хмельовою гірчинкою та вмісту алкоголю на рівні 4,4% об.

Лімітована серія «Львівського Різдвяного» виробляється виключно у скляних пляшках об’ємом 0,5 л. Пиво вже надійшло у продаж та буде доступне на полицях крамниць до кінця січня 2017 року.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Львівське Різдвяне» та його впізнаваний смак вже давно стали невід’ємною часткою різдвяних свят. Ми щороку раді дарувати неповторну святкову атмосферу Різдва, традиції якого найкраще збереглися у Львові. Отож покваптеся, адже цей сорт пива у продажу всього на кілька місяців, а наступного доведеться чекати ще рік».

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат