Угорській театр із Берегова підкорив Париж. "Такого оригінального шоу ми ще не бачили", - Le Figaro

admin 30.11.2016 09:40 ДОЗВІЛЛЯ

28 листопада колектив Берегівського театру на чолі з режисером Аттілою Віднянським вдало виступив на престижному арт-фестивалі Festival de l’Imaginaire в Парижі.


Директор будапештського Національного театру презентував новий вид мистецтва фільм-виставу «Син, що став оленем». На прем'єру до Театру де л'Ательє прийшли, в тому числі, представники угорської діаспори, що мешкають у Франції. Сюжет базується на міфології.

"Угорська трупа, театр із міста Берегова, показали оригінальне шоу, засноване на віршаx Ференца Югаса", - пише французьке видання Le Figaro.

"Все, що відбувалося на сцені не так просто зрозуміти, хто не знає мову, але переклад тексту добре читався над екраном", - зазначає оглядач. "Під час вистави виникає захоплююча чарівність. Це більше, ніж просто поезія, і шоу відрізняється від всього того, що ми звикли бачити. Ще вражає щирість акторів, спів хору та спокусливо гарний фільм. Завжди цікаво відкривати нові твори, що мають зовсім іншу естетику. І це шоу по праву отримало своє місце на Фестивалі".

"Я дуже радий, що ми прийшли і домоглися успіху", - додав режисер Аттілою Віднянський, і сподівається, що так "крок за кроком" відбувається зміцнення культурниx та міжнародних відносин.

Про виступ Берегівського театру підготували й сюжет на центральному телеканалі Угорщини.



Мukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат