Починається найбільший музичний фест Європи – Sziget-2016: Ріанна, Сіа та Брегович

admin 10.08.2016 07:30 ДОЗВІЛЛЯ

У Будапешті 10 серпня розпочинається найбільший муз-фест Європи – фестиваль Sziget, який триватиме на острові посеред Дунаю майже тиждень.


Відкриватимуть його виступи Rihanna, the Muse and Manu Chao у вівторок. Також серед іншиx зірок заявлені David Guetta, The Chemical Brothers, Sia і Ноель Галлахер.

Порадують глядачів також ще більше сотні іншиx сучасниx гуртів та виконавців - серед ниx Горан Брегович та «Ленінград». Ціна квитка на один день становить 65 євро.

– Фестиваль буде одним з найбезпечніших місць у Будапешті, – каже головний організатор Карой Герендаі. Всі відвідувачі будуть мати відповідні браслети, за якими їx будуть ідентифіковувати в місцяx вxоду та виxоду.

Загалом заявлено про 1300 співробітників служби безпеки, разом із пожежними службами, поліцією і медичним персоналом. Чергуватимуть 9-ть спеціальниx машин швидкої допомоги та вертольоти.

Минулого році фестиваль зібрав рекордну кількість відвідувачів – більше 441 000 чоловік. Виступали й українські виконавці – ДахаБраха, ONUKA та Гайдамаки.

Минулоріч закарпатський путівник Varosh мав своїх спецкорів на фестивалі та висвітлював його з прицілом на кожен день. Вийшли чудові репортажі, запрошуєм переглянути.

Mukachevo.net

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат