«Вечір пісні» з благодійною метою вже вп’яте відбувся в Ужгороді

Наталія Каралкіна 20.05.2016 17:32 ДОЗВІЛЛЯ

Щорічною традицією в Ужгороді є проведення шоу-програми «Вечора пісні» — концерт проходить за участі студентів Ужгородського коледжу культури і мистецтв, який організовують з метою благодійності. Під час п’ятого «Вечора пісні» збирали кошти для онкохворого закарпатського музиканта, а сам захід приурочили святкуванню 70-річчя з дня створення міського військового комісаріату.


Концерт розпочали з нагородження військовослужбовців і волонтерів, після чого була показана концертна програма за участі студентів відділу естрадного пісенного мистецтва й відділу хореографії. Зал був ущерть заповнений глядачами.

«Вечір пісні» в Ужгороді щороку організовує викладачка Ужгородського коледжу культури і мистецтв, викладачка естрадного співу, керівниця естрадного вокального ансамблю «Planeta Music» Маріанна Сухолова для підтримки закарпатської молоді, яка має змогу в такий спосіб розвиватися і практикуватися під час навчання.

«Наша молодь   талановита, її треба підтримувати, залучати до різних заходів, щоб вона навчалася й здобувала досвід, потрібний для обраного фаху», — переконана Маріанна Сухолова.

Одразу після концерту студенти коледжу взяли участь у фестивалі «Гуцульська родина», де вдостоїлися перших і других премій.

Варто зазначити, що на Закарпатті тільки в Ужгородському коледжі культури і мистецтв існує відділ естрадного співу. Його вихованці, як і студенти всього коледжу, здобувають престижні нагороди на численних конкурсах на Закарпатті й поза його межами.

Наталія Каралкіна

ТЕГИ : Вечора пісні

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат