“Бліц” презентує «Movements in S» у “Галерея ІЛЬКО” (ФОТО)

admin 13.05.2016 11:25 ДОЗВІЛЛЯ

 

Студія сучасного танцю «Бліц» запрошує 26 травня у Мистецький центр "Галерея ІЛЬКО". У цей день о 19:00 тут відбудеться творчий вечір за участі української танцівниці Світлани Колесової та бельгійського музиканта Юзефа Серкю.

Для Ужгорода це велика подія. Адже митці привезуть сучасний європейський перфоменс, до якого місцевий глядач ще не звик.

Про що ця вистава?

– У першій частині ми представимо 25-хвилинний перформанс «Movements in S» на музику Йозефа Серкю, що була написана про нас, для нас, про мене і про нього. Коли я вперше почула музику, то здивувалась, наскільки Йозеф відчув, точно і тонко відобразив мій внутрішній світ, думки й переживання, – розповідає учасниця перфоменсу Світлана Колесова. – Разом з тим я побачила його світ. Мені як танцівниці описати це словами важко. Набагато легше, висловити себе в русі, через тіло, так само як і музикант краще «говорить» через інструмент та вокал. І ми зробимо це в нашому перформансі.
Вистава складається з 6 частин, пов’язаних між собою. Глядач побачить, як сучасна хореографія поєднується з авторською музикою та голосом, і як цей симбіоз розкриває погляди на життя.
У другій частині вечора буде представлено декілька відомих музичних творів, а з ними – пошуки зв’язку між трьома акторами: музикою, словами й танцем.
Чи погодитесь ви з поглядами авторів і чи сприймете поєднання хореографії та музики у запропонований митцями спосіб?
Дізнаєтесь вже скоро: 26 травня, о 19:00 у Виставковому центрі ILKO. Зверніть увагу – це вистава для глядачів віком від 16 років. Вартість квитків – 100 грн.

Про виконавців:

Світлана Колесова (1987), магістр хореографії (КНУКіМ, Київ), танцівниця, хореограф, педагог, переможець міжнародних конкурсів. Нині викладає класичний і сучасний танець в Студії сучасного танцю «Бліц» та виступає в якості танцівниці в різних міжнаціональних танцювальних проектах.

Йозеф Серкю (1974), магістр музики, спеціалізація – музична терапія (Lemmensinstituut, Левен, Бельгія). Викладач музики, танцю і драми для бакалаврів початкової школи підготовки викладачів у коледжі Vives (Брюгге і Торхаут, Бельгія). Виступає в якості позаштатного музиканта. Отримайте детальну інформацію про його проекти тут

admin


За матеріалами організаторів

ТЕГИ : Бліц

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат