На Закарпатті заблукали туристи з Харківщини

admin 28.04.2016 17:29 ДОЗВІЛЛЯ

    Учора   на Закарпатті, у Рахівському районі поблизу населеного пункту Богдан   заблукала   група   туристів з Харкова.   Туристичний маршрут по якому рухалися   п’ятеро чоловіків та жінка   проходить у безпосередній близькості до кордону України з Румунією.

Учора   на Закарпатті, у Рахівському районі поблизу населеного пункту Богдан   заблукала   група   туристів з Харкова.   Туристичний маршрут по якому рухалися   п’ятеро чоловіків та жінка   проходить у безпосередній близькості до кордону України з Румунією. Туристи внаслідок втрати орієнтування, потрапили до сусідньої   Румунії,   де їх   помітили   прикордонники та повернули до України.  
    З особами, яких доставили до відділу прикордонної служби «Богдан», проведено повторний інструктаж та визначено час виходу на зв’язок з прикордонниками.
    Керівництво Мукачівського прикордонного загону звертається до усіх   бажаючих здійснити туристичні подорожі по маршрутам, які проходять у безпосередній близькості до державного кордону, з проханням дотримуватись встановленого   порядку туристичних переходів. Звертаємо увагу, що туристичні подорожі в межах контрольованого прикордонного району проводяться тільки після інформування Мукачівського прикордонного , у зоні відповідальності якого провадиться така діяльність, із зазначенням початку і строку її провадження, прізвища, імена та по батькові осіб, що провадитимуть діяльність. Інформування здійснюється письмово не пізніше ніж за 24 години до початку провадження такої діяльності, зокрема за допомогою факсимільного зв’язку або електронної пошти.
    З метою уникнення фактів втрати орієнтування на місцевості та   потрапляння у небезпечні ситуації прикордонники рекомендують старшим туристичних груп   уточнювати маршрути руху та мати карту місцевості з контрольними точками виходу на зв'язок.  Особі чи туристичній групі, яка рухається за тим чи іншим маршрутом поблизу кордону обов’язково дотримуватись вимог інформаційних знаків розташованих вздовж лінії державного кордону.
    З усіх питань що виникають прохання звертатися до цілодобової лінії Мукачівського загону за телефоном :
044-321-39-82,
03131-2-11-97,
032-239-00-66.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат