Погорелов — один із найменш прозорих мерів України

admin 02.10.2015 13:12 ДОЗВІЛЛЯ

За висновками дослідження індексу публічності, який проводила ГМ ОПОРА, найнижчий показник рівня публічності у органів самоврядування Ужгорода. Мер Ужгорода, Віктор Погорєлов, займає передостанню позицію публічності серед мерів України – це лише 41 відсоток.

За висновками дослідження індексу публічності, який проводила ГМ ОПОРА, найнижчий показник рівня публічності у органів самоврядування Ужгорода. Мер Ужгорода, Віктор Погорєлов, займає передостанню позицію публічності серед мерів України – це лише 41 відсоток. Менший показник має тільки одна персона – мер Дніпропетровська із показником 39%.

У липні поточного року стартувала програма вимірювання індексу публічності, який проводила громадянська мережа ОПОРА. Більшість органів самоврядування віднесено до групи рад з низьким рівнем публічності, та найнижчий показник має Ужгород (42%), поруч з яким Харків (46%) та Полтава (45%).

Віктор Погорєлов, кінець каденції якого не за горами, займає передостанню позицію публічності серед мерів України – це лише 41 відсоток.

Додамо: цьогорічне дослідження тривало три місяці, протягом яких громадські активісти відвідували засідання місцевих рад, надсилали запити на отримання публічної інформації та проводили моніторинги офіційних сайтів муніципалітетів.

http://vsapravda.info/?p=69820

admin

Коментарі :


02.10.2015 13:16 Таке, ги

Від нього ще й тіні не є


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат