В Ужгороді два дні триватиме ярмарок (АФІША)

admin 25.09.2015 10:36 ДОЗВІЛЛЯ

26-27 вересня на території обласного українського музично-драматичного театру в рамках відзначення Всесвітнього Дня туризму та Днів туризму в Україні відбудеться XIV Міжнародна туристична виставка-ярмарок   „Тур’євроцентр – Закарпаття 2015”.

Тур'євроцентр — це своєрідний майданчик для спілкування закарпатських фахівців у сфері туризму, а також основний іміджевий захід із просування внутрішнього туристичного продукту Закарпатської області.
В рамках заходу відбудуться міжнародні контактні дні, науково-практичний семінар та тренінг за участі експертів, в т.ч. - і з-за кордону. Основна ідея практичної частини — обговорити розвиток туристичної інфраструктури Закарпатської області.

Також в програмі заходу проведення майстер-класів з приготування національних страв , виготовлення  виробів народних  промислів, дегустація  закарпатських  вин та меду.

Традиційно туристичний потенціал Закарпатської області буде представлено в розрізі міст та районів.

Організатори виставки повідомляють, що цьогоріч, згідно з поданими заявками, участь   у зазначеному виставковому заході підтвердили 78 учасників, з яких 3 іноземні країни   (Словаччина, Хорватія та Чеська Республіка) та 7 областей України (Сумська, Волинська, Херсонська, Тернопільська, Львівська, Київська, Рівненська).

Серед учасників також суб'єкти туристичної діяльності, зокрема готельні комплекси, туристичні оператори, туристично-інформаційні центри, представники сільського туризму Закарпаття, приватні виноградарі та винороби, пасічники та народні умільці.

admin


За матеріалами прес-служби Закарпатської ОДА

ТЕГИ : Ярмарок

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат