Стартує новий проект з кулінарним експертом Сергієм Калініним

admin 29.07.2015 10:05 ДОЗВІЛЛЯ

 

«Квас Тарас Білий» спільно з відомим гастрономічним колумністом і кулінарним ТВ-експертом Сергієм Калініним представляють проект «смакує з Квасом Тарас», під час якого учасники зможуть не тільки познайомитися з корисними рецептами, а й взяти участь у розіграші цінних подарунків.

У період з 20 липня по 23 серпня на сайті kvastaras.com.ua Сергій Калінін щотижня презентуватиме авторський кулінарний відео-рецепт на основі «Кваса Тараса Білого». Кожен відвідувач сайту зможе розширити свої кулінарні знання, подивившись, як легко і смачно можна приготувати ці страви. Багато хто думає, що квас підходить тільки для приготування окрошки і рідко використовується для інших страв. Сергій Калінін і «Квас Тарас» розвіють цей міф! Квас може стати прекрасною основою для приготування як літніх супів, так і страв із м'яса / птиці / риби, оригінальних коктейлів, десертів і навіть випічки.

«Квас Тарас Білий» пропонує всім бажаючим приєднатися до кулінарного проекту та взяти участь в акції «Смакує з Квас Тарас». Для цього необхідно придумати свій власний кулінарний рецепт на основі «Кваса Тараса Білого», поділитися ним на сайті kvastaras.com.ua в рубриці тижня і таким чином стати учасником розіграшу цінних і практичних подарунків. Щотижня серед всіх рецептів розігруватимуться мультифункціональні блендери. Також щотижня три учасники, чиї рецепти виявляться найпопулярнішими за результатами голосування на сайті, отримають у подарунок квас. А по закінченню проведення акції* буде визначено головного переможця, якому дістанеться кухонний комбайн.

Нагадаємо, що «Квас Тарас Білий» - новинка цього року. Це натуральний безалкогольний напій, який здатен радувати не тільки приємним смаком, але і врятувати від спеки, подарувавши порцію неймовірною свіжості й відчуття прохолоди. «Квас Тарас Білий» має легкий, приємний смак з невеликою кислинкою, яка додає особливої ​​пікантності.

Андрій Отрощенко, віце-президент з маркетингу компанії Carlsberg Ukraine: «Коли температура повітря зашкалює і немає можливості вирватися на природу, деколи хочеться хоч на мить відчути довгоочікувану прохолоду. І хто, як не «Квас Тарас Білий» зможе ідеально впоратися з цим завданням. Адже саме ця новинка чудово підходить не тільки для втамування спраги, а й для приготування легких і освіжаючих літніх страв. Саме тому ми вирішили порадувати всіх любителів «Кваса Тараса Білого» пізнавальним і смачним проектом».

* Акція діє з 20.07 по 23.08 2015 включно на території України, за винятком тимчасово окупованих територій і територій, на яких проводиться антитерористична операція. Організатор - ПАТ «Карлсберг Україна». Детальні умови і офіційні правила акції на сайті kvastaras.com.ua.

admin

ТЕГИ : пиво львівське

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат