Як відсвяткували ужгородці День святого Валенина (за результатами опитування)

Крістіна Балінт, фото Я. Немеша 17.02.2013 20:15 ДОЗВІЛЛЯ

14 лютого закохані усього світу відзначали   День св. Валентина, який вважається їх покровителем. У цей день прийнято дарувати коханим подарунки, часто символічні – у вигляді сердець. В наші дні День св. Валентина все частіше дорікають у тому, що він став вдалим бізнес-проектом. Зазначимо, що згідно з дослідженням, результати якого наводить ВВС, понад 70% опитаних українців сказали, що позитивно ставляться до цього свята. Тільки 4% опитаних не подобається День св. Валентина.

Ми вирішили також відстежити статистику святкування Дня св. Валентина. Тому протягом декількох днів на нашому сайті Ви могли голосувати за варіанти святкування 14 лютого. Ми отримали такі результати:
Не зважаючи на результати опитування ВВС, 46% закарпатців байдуже ставляться до цього свята. Виникає питання чому? Думаю, у кожного з нас є своя відповідь на це питання. Я вважаю, що причиною байдужості є наш менталітет.   Різдво, Стрітення, Зелені свята–ось це те, що   радує душу закарпатця. А не день закоханих, який, до речі, прийшов до нас з заходу.
27% відвідувачів сайту не святкують День святого Валентина тільки тому, що вирішили радувати свою другу половинку кожного дня, а не тільки 14 лютого. Може це й правильно, але бувають випадки коли із за буденої рутини ми забуваємо хоч декілька хвилин присвятити коханій людині. Ось тут на допомогу приходить 14 лютого,   коли ми можемо присвятити цілий день своїй другій половинці.
20% закарпатців вирішили святкувати цей день у сімейному колі. А дійсно ж, любов буває різною. Ми любимо своїх батьків, другу половинку, друзів, природу, ми любимо увесь світ! І багато хто, по результатам опитування, вирішив провести цей день з сім’єю,   тим самим святкуючи любов до усього, що нас оточує.
І тільки 7 % закарпатців 14 лютого влаштували побачення з коханою людиною.. Те що на заході є традиційним в цей день, українці не визнають
Результати нашого опитування здивували мене. Бо, прогулюючись містом 14 лютого, я бачила значну   кількість закоханих пар, які святкували цей день традиційно. Але, як бачимо, більшість людей   цей день провели у колі рідних, або ж просто не святкували.

Крістіна Балінт, фото Я. Немеша

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат