15—16 листопада закарпатки пізнаватимуть у собі богинь

admin 07.11.2013 10:11 ДОЗВІЛЛЯ

Закарпатським жінкам пропонують пізнати в собі богиню. Спеціально для закарпатських жінок вперше в Ужгороді 15-16 листопада відбудеться 2 - х денний тренінг - семінар "Мандала Богині "!


Танець Мандала - це глибинна практика - робота з енергією , перебудова і трансформація жіночого тіла у відповідності з природними силами, закладеними в жінку і відкриття її жіночої суті і впізнавання в собі богині . Через такий танець вибудовуються енергії на всіх рівнях, це лікування тіла і душі. Через нього відбувається усунення проблем, що відклалися в глибинах нашої пам'яті.
Танець побудований за принципом « квітки життя » відповідно до сакральної геометрії.

«У нашому тілі є життєві центри - сім чакр. Ми протанцьовуємо в тілі структуру вісімок , кола, спіралі і хвилі. Основна форма це вісімка, через яку з'єднуються всі центри і напрямки, і вибудовується баланс нашої енергії . Спіралі і хвилі дають направлення енергії, а кола об'єднують всі малюнки. Під час танцю ми використовуємо уяву , через візуалізацію райдужного світла вісімок, гармонізуючи енергетичне поле нашого тіла», - розказують організатори.
Спробувати на собі глибинні практики можна, попередньо записавшись за телефоном   0936152236.

admin


За матеріалами Ужгородського прес-клубу

ТЕГИ : йога

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат