Клан Балог втрачає бізнес на Закарпатті

admin 18.11.2012 20:54 ДОЗВІЛЛЯ

Уже до кінця року найбільша на Закарпатті мережа супермаркетів “Барва” отримає нового власника. Покупець вже відомий, повідомляє сайт "Новини Закарпаття" з посиланням на "Голос Карпат" (http://transkarpatia.net/ekonomika/13228)

Інформація щодо продажу супермаркетів, які є частиною ТОВ “Закарпатська продовольча група”, почала поширюватись серед самих працівників установи ще кілька місяців тому. Наразі достеменно відомо, що новому власнику віддадуть усі супермаркети “Барва” та оптову базу в Мукачеві. Продаж інших об’єктів потужного в краї ТОВ “Закарпатська продовольча група” імовірний, але про це ще нічого невідомо.
Новим власником мережі супермаркетів став/стане мільярдер Алекс Ровт, американець із закарпатськими коренями. Люди подейкують, що покупець особисто приїжджав у супермаркети з інспекцією.
Супермаркети “Барва” знаходяться майже в кожному районному центрі Закарпаття. В мережі працевлаштовані тисячі людей і саме їхні джерела доходів зараз опинилися під питанням.
Алекс Ровт, найбільш імовірно, впроваджуватиме в придбаній бізнес-структурі американську систему менеджменту. Відтак кадри адміністративного, управлінського та бухгалтерського апарату будуть замінені першочергово. Можливо, буде здійснений і ребрендинг — “Барва” отримає нове ім’я.

Голос Карпат

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат