Ужгородська художниця-аматор Світлана Кремінь презентуватиме картини у Києві

admin 04.10.2012 12:19 ДОЗВІЛЛЯ

Живописні полотна, улюбленої ужгородцями аматорки Світлани Кремінь, відтепер можуть побачити й Кияни та гості столиці.

Виставка художниці розпочнеться 17 жовтня о 17:00 та триватиме по 31 жовтня.
За адресою: м. Київ, Європейська площа 2, «Український дім»,   4 поверх.

За словами експертів, художниця «уміло наділяє свої зображення грайливістю, вишуканістю, інколи еротизмом, святковою бездумністю чи грою в почуття,. У кожній з картин глядач повинен знайти свій сюжет чи-то пояснення».
«– Це явище направду унікальне, – ось так розмірковує про мистецтво Світлани Кремінь, голова Львівської національної спілки Олег Микита. – Рідко можна надибати таке тонке поєднання традиційного примітивізму та високої професійності. А тому треба йти і дивитися. І по-своєму відкривати філософський світ художниці.

Вона працює на межі двох течій. Але від своїх попередниць,наприклад Катерини Білокур, різниться глибоким осмисленням навколишньої дійсності. Візьмімо кілька штрихів-картин. «Заміж на чуже село». Жіночки-молодиці відпроваджують свою товарку у заміжжя. Вони всі повернуті спинами, але як майстерно передає автор їхню тугу. Це ж переплітається із сучасними мотивами, коли багато наших краянок змушені у пошуку кусня хліба гарувати за кордоном…».

Довідково:
КРЕМІНЬ СВІТЛАНА СЕРГІЇВНА
Художник-аматор, працює у жанрі живопису. Народилася в 1963 році у                 м.Новоград-Волинський Житомирської області. Після одруження переїхала жити на Закарпаття.
Все життя захоплювалась мистецтвом, але малювати почала лише нещодавно - у 2005 році. Першу виставку провела у 2010 році в Ужгороді. За нею слідувала й друга, яка   відбулася у Львові.

За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 066-00-60-103, 099-754-67 86. 
А також, надсилайте листи: kss@ukrpost.ua

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат