В Ужгороді відбувся органно-саксофонний концерт

admin 03.10.2012 10:53 ДОЗВІЛЛЯ

Оригінальний концерт ужгородцям представили лауреати міжнародних конкурсів ужгородка Олеся Гайдук (орган) та одеситка Анна Степанова (саксофон, вокал). Дівчата представили цікаву насичену концертну програму, довівши, що орган і саксофон можуть прекрасно доповнювати один одного.

Вечір відбувся в рамках V Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики, що проходив у вересні в Закарпатській обласній філармонії.

Органістка Олеся Гайдук вже вдруге бере участь у цьому фестивалі (вперше у 2010 р.). Випускниця Ужгородського державного музичного училища ім. Д.Є.Задора по класу фортепіано (викладач – О.В. Туряниця) та Ужгородського заочного факультету Донецької державної музичної академії ім. С.С. Прокоф'єва (викладачі – О.В. Туряниця, Н.Д. Висіч) є дипломантом конкурсу «Срібний дзвін» у номінації орган (2011) та фортепіано (2000).

Гостя Анна Степанова є солісткою муніципального оркестру м. Одеси та артисткою Одеської обласної філармонії. Закінчила Російську академію музики імені Гнєсіних по класу саксофону та естрадного вокалу (Москва, 2005) та стажувалася у Німеччині в професора Борнкампа (2007). Веде активну концертну та педагогічну діяльність (викладач саксофону та естрадного вокалу Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського). Ведуча музичних телепрограм та учасниця телешоу «Без репетицій» (ТВ Центр), «Слава за хвилину» (ТНТ) та «Хвилина слави» (ОРТ).

Колоритний дует подарував музичним поціновувачам Токату та фугу d – moll, Менует та Скерцо із сюїти h – moll, Арію Й.С. Баха, "Oblivion" та «Зиму в Буенос Айресі» А. П'яццоли, «Растрелі токата» (присв. Анні Степановій) Р. Маріно, «Мелодію» М.Скорика, «A tisket, A tasket» та «Sweet Georgia Brown» Е. Фіцджеральд та запальний Чардаш В.Монті.

Концерт відбувся за участю естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії (керівник – заслужений артист України ВолодимирСпівак).

Вечір відбувся в рамках V Міжнародного молодіжного фестивалю органної музики, що   проходив у вересні   в Закарпатській обласній філармонії.   Органістка   Олеся Гайдук вже вдруге бере участь у цьому фестивалі (вперше у 2010 р.). Випускниця   Ужгородського державного музичного училища ім. Д.Є.Задора по класу фортепіано (викладач – О.В. Туряниця) та Ужгородського заочного факультету Донецької державної музичної академії ім. С.С. Прокоф’єва (викладачі – О.В. Туряниця, Н.Д. Висіч)   є дипломантом конкурсу «Срібний дзвін» у номінації орган (2011) та фортепіано (2000).

Гостя Анна Степанова є солісткою муніципального оркестру м. Одеси та артисткою Одеської обласної філармонії. Закінчила Російську академію музики імені Гнєсіних по класу саксофону та естрадного вокалу (Москва, 2005) та стажувалася у Німеччині в професора Борнкампа (2007).   Веде активну концертну та педагогічну діяльність (викладач саксофону та естрадного вокалу Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К.Д. Ушинського). Ведуча музичних телепрограм та учасниця телешоу «Без репетицій» (ТВ Центр), «Слава за хвилину» (ТНТ) та «Хвилина слави» (ОРТ).

Колоритний дует подарував музичним поціновувачам Токату та фугу d – moll, Менует та Скерцо із сюїти h – moll,   Арію Й.С. Баха, "Oblivion" та «Зиму в Буенос Айресі» А. П’яццоли, «Растрелі токата» (присв. Анні Степановій) Р. Маріно,   «Мелодію» М.Скорика,   «A tisket, A tasket» та «Sweet Georgia Brown» Е. Фіцджеральд та запальний Чардаш В.Монті.

Концерт відбувся за участю естрадно-духового оркестру Закарпатської обласної філармонії (керівник – заслужений артист України Володимир Співак).

Оксана Чужа, Фото автора, Закарпаття онлайн

admin

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат