Чиновники Воловеччини взяли участь у велопробігу

20.09.2012 10:57 ДОЗВІЛЛЯ

16 вересня 2012 року, в рамках "Європейського тижня мобільності", за ініціативою Воловецької селищної ради та громадської організації "FORZA", за сприяння громадських організацій "Рідне Закарпаття", "ВІЖИ-3000", Асоціація "Шипот", вже вдруге відбувся велопробіг за маршрутом Воловець - Жденієво - Воловець.


Перш за все медична бригада супроводу провела медичне обстеження кандидатів велопробігу і за результатами дала допуск до старту.

Учасників привітали і побажали їм щасливої дороги: Воловецький селищний голова Панасович Василь Васильович та представник райдержадміністрації Шуста Леонід Федорович.

Під прапором Воловця пелетон проїхав вулицями селища і в супроводі трьох автомобілів: ДАІ, медичного та технічного супроводу, вирушив по 50-ти кілометровому маршруту Воловець - Жденієво - Воловець.

Серед понад 30-ти любителів велосипеду, на чолі з Воловецьким селищним головою, учні Воловецької загальноосвітньої школи, працівники РДА, представники бізнесу, мама з донькою, батько з двома синами, молода сімейна пара. До велопробігу приєдналися також юнаки з Гукливого, учні з Верхніх Воріт, Задільського, вихованці дитячого будинку сімейного типу з Підполоззя, працівник готельного комплексу "Ізки" з сусіднього Міжгірського району. Наймолодшим учасникам по 10 років, старшому 63 роки!   Треба відмітити, що в супроводі тата велопробіг відкривала 5 річна учасниця на своєму улюбленому велосипедику.

По дорозі велосипедистів вітали водії, жителі сіл, а в Жденієві втомлену команду дуже доречно зустріла гарячим чаєм і тістечками керуюча готелем "Рейкарц" Аліна Кробинець. Місце для відпочинку надав власник готелю "Смерековий двір" Ярослав Ряшко. Реалізації велопробігу також сприяли приватні підприємці Іван Бирак, Василь Бабінець та Віталій Куля.


За матеріалами Турінформу

ТЕГИ : велопробігЗакарпаття

Коментарі :


21.09.2012 11:56 Ігор Баран

Молодці, хороша і здорова справа. Знаю, що воловецький селищний голова давно опікується розвитком велотуризму, певно і інші названі небайдужі до свого регіону і свого довкілля


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат