На День знань ужгородцям покажуть перформанс і розважатимуть малечу в Боздоському парку

Наталія Каралкіна, Rionews 29.08.2012 17:07 ДОЗВІЛЛЯ

Близько 60 робіт у   сюрреалістичному жанрі запропонують мешканцям і гостям міста на площі Театральній 1 вересня. Авторські роботи двох молодих художниць підвісять на мотузки, а   музичний супровід перегляду свторюватиме гурт “Flame Of Your Heart”.

Перформанс готували протягом місяця і кілька разів переносили. В такий спосіб хочуть об’єднати молодь, показати, що творчість треба розвивати і всіляко підтримувати.

Ніколь Сіковська та Катерина Туз, учасниці перформансу, під час прес-конференції в Ужгородському прес-клубі розповіли, що виставка матиме назву “Одна думка на двох”. Річ у тім, що дівчата мають картину, яку малювали обоє, до того ж стилі, в яких вони працюють, також трохи схожі.

Євген Бобров, начальник управління у справах культури спорту, сім’ї та молоді Ужгородської міської ради, каже, що це своєрідна реалізація святкових вихідних для молоді, які планують проводити й надалі.

Незабаром ужгородцям запропонують рок-концерт за участі всіх молодих гуртів нашого міста, а також виставку робіт мультикультурного фестивалю “ПораБуло”, яку планують організувати в підвалах Совиного гнізда.

Цього ж дня у Боздоському парку відбудеться дитяче свято «Здрастуй, школо! Здрастуй, осінь». Для найменших ужгородців приготували чимало сюрпризів, у тому числі пінну дискотеку, промоакцію від “Кіндер”. Розважатимуть дітей та їхніх батьків казкові й мультиплікаційні герої та клоуни. Свято розпочнеться о 14.00, триватиме до 19.00, після чого всі охочі віком 13—17 років зможуть відвідати дискотеку в “Падіюні”.


Наталія Каралкіна, Rionews

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат