На Київщині презентують свої книги молоді сучасні письменники

Організатори 18.06.2012 12:12 ДОЗВІЛЛЯ

Вночі і до ранку на «Трипільському колі» читатимуть нову поезію під сітар, флейту і тібетські чаші — 30 червня субота, м. Ржищів, Київська обл.


30 червня на пагорбах міста Ржищів Київської області свої майбутні книги презентуватимуть актуальні молоді поети високосного року з Києва, Миколаєва та Херсона – Мідна, Михайло Жаржайло, Анна Малігон, Світлана Богдан, Мирослав Лаюк, Таня-Марія Литвинюк, Олег Дорош, Ніколай Краб та письменниця, автор поетичної прози Леся Воронюк.

У рамках літературного «Трипільського літа» на еко-культурному «Трипільському колі»
ця поетична компанія свіжих переможців «Смолоскипу», фіналістів «Ватерлінії» та учасників інших знакових подій 2012-го проведе два цікаві заходи:

близько 17:00-18:30 – «Високосна поезія» – читання-презентація власних книжок, що вийдуть протягом року;

23:00-до ранку − «Чиста Вода – Світла Душа» – вечірнє читання поезії та прозових уривків про кохання, воду, філософію небесну на березі річки під живу музику сітару, флейти, ліри і тібетських чаш. Ніч триватиме у компанії інших поетів, акторів і музикантів, що будуть виступати або гуляти на «Трипільському колі» у цей день, доки вистачить натхнення, свічок і романтики. Слухати і відпочивати запрошуються пари, продовжити читання – усі бажаючі поети і декламатори зі своєю або іншою поезією чистого і світлого настрою.


Літературний фестиваль «Трипільське літо», організований літературним клубом «Маруся», відбудеться вперше у рамках фестивалю «Трипільське коло 2012. Парад Стихій!» 28 червня – 1 липня. Зануритися в енергії прадавньої землі та поєднати власну творчість із силами стихій допоможуть книжковий ярмарок, поетичні читання, зустрічі з письменниками, видавцями та художниками, презентації книг, майстер-класи, перформанси, поетичний слем, конкурс арт-книг та конкурси читачів. Загальна програма «Трипільського кола» буде насиченою та різноманітною – дві сцени, більше 30 творчих майданчиків на 17 гектарах фестивального простору серед чистого повітря та енергетики Радості, Краси і Творчості!

Організатори

ТЕГИ : презентаціялітератураКиївщина

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

ДОЗВІЛЛЯ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат