На Тячівщині п’яний водій позашляховика збив пішохода та втік з місця події

Пресслужба поліції 02.02.2024 11:58 КРИМІНАЛ

1 лютого до поліції від медиків екстреної медичної допомоги надійшло повідомлення про те, що у місті Тячів на 36-річного місцевого мешканця скоїв наїзд невідомий автомобіль.

Встановлено, що аварія сталася близько 19-ї години на вулиці Леонтовича. Там водій   позашляховика «Toyota», не дотримавшись бічного інтервалу, допустив наїзд на 36-річного місцевого жителя, який, штовхаючи велосипед, рухався краєм проїжджої частини дороги.

Після скоєння наїзду водій вийшов з автомобіля до потерпілого, однак, не дочекавшись швидкої та працівників поліції покинув місце ДТП.  

Пішохода із травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні. Поліцейські оперативно встановили   та розшукали водія, причетного до аварії. Ним виявився 38-річний місцевий мешканець. Чоловіка освідували на стан сп’яніння — у його крові виявили 1,2 проміле алкоголю, що у шість разів перевищує допустиму норму.

На автомобілі фігуранта слідчі виявили пошкодження, характерні для автопригоди. Його транспортний засіб вилучили та помістили на арештмайданчик.

Триває слідство.

Пресслужба поліції

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат