Великоберезнянський райсуд звільнив з-під варти зловмисника, який побив прикордонника

15.10.2023 14:29 КРИМІНАЛ

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області виніс вирок Миколі Коньовшому за побиття прикордонника під час спроби незаконного перетину кордону. Він уклав угоду про визнання винуватості з прокурором і три роки тюремного ув’язнення суд замінив на річний іспитовий термін.

Як вказано у вирок суду, уродженець смт. Великий Березний Микола Коньовшій разом зі своїм знайомим наприкінці липня 2023 року спробували незаконно перетнути кордон поза пунктом пропуску. Прикордонники помітили чоловіків ромської національності, почали переслідування та попередили порушників про застосування табельної зброї.

Прикордонник, який одним з перших наздогнав порушників, спробував затримати одного з них, заламавши йому руки. Однак порушники почали чинити спротив і Микола Коньовшій разом з невстановленим досудовим розслідуванням чоловіком почали бити прикордонника по голові та по тілу. Микола Коньовшій був затриманий, а другий нападник втік.

Затриманого обвинуватили у насильстві щодо працівника правоохоронного органу. Микола Коньовшій уклав угоду про визнання винуватості з прокурором.

Справу розглянув суд, який визнав обвинуваченого винним у побитті прикордонника. Суд затвердив укладену з прокурором угоду та призначив чоловіку покарання у вигляді трьох років тюрми, однак звільнив від відбування покарання з річним іспитовим терміном. На вирок ще може бути подана апеляція.

zaxid.net

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат