На Львівщині двоє закарпатців пограбували та намагалися вбити бабусю

12.10.2023 11:25 КРИМІНАЛ

Двох жителів Закарпаття, який підозрюють у розбої та замаху на вбивство пенсіонерки, затримали у Львові.

Як повідомляють в поліції Львівщини, двоє зловмисників напали на 78-річну жительку Львова ввечері, 9 жовтня, на території одного з львівських навчальних закладів.

За даними слідства, коли бабуся поверталась з дачі додому, на неї несподівано напали двоє зловмисників. Один з них завдав їй чисельних ударів металевою арматурою по голові, від яких потерпіла втратила свідомість. Тоді нападники відібрали у пенсіонерки господарську сумку з продуктами, грошові кошти у сумі 700 гривень та втекли. В подальшому травмовану жінку виявили перехожі та викликали на місце події бригаду швидкої медичної допомоги. Жінка з травмами та відкритою черепно-мозковою травмою перебуває у реанімації.

Вивчивши записи камер відеоспостереження, правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетні двоє мешканців Закарпатської області віком 30 та 43 роки. Правоохоронці встановили їх місце перебування та затримали.

30-річному нападнику правоохоронці інкримінують вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.15 ч.2 п.6 ст.115 ККУ (Замах на вбивство) та ч.4 ст.187 ККУ (Розбій) . За скоєне йому загрожує довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

43-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні злочину ч.4 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання – від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат