На Закарпатті затримали 11 ухилянтів на кордоні з Румунією і двох сірійців на кордоні зі Словаччиною

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України 07.09.2023 12:38 КРИМІНАЛ

Одинадцять чоловіків призовного віку намагались минулої доби незаконно потрапити до Румунії. На заваді порушникам стали прикордонники Мукачівського загону.

Чотирьох жителів Сумщини та двох жителів Івано-Франківщини зупинили прикордонні наряди відділення «Солотвино».

Двоє чоловіків з Тернопільщини, один із Запорізької області та один з Дніпропетровщини спробували обійти прикордонників на ділянці відповідальності відділу «Ділове».

Ще один чоловік із Рівненщини намагався дістатися Румунії через гірську ділянку. Його затримав прикордонний наряд відділення «Велятино»

Оперативники встановлюють осіб причетних до організації незаконних подорожей українців. На затриманих складено відповідні адмінпротоколи.

Тим часом прикордонники Чопського загону затримали двох іноземців, які мали на меті потрапити до Словаччини поза пунктами пропуску.

Правоохоронці виявили осіб арабської зовнішності на околиці населеного пункту Малий Березний. Чоловіків зупинили за кілометр від держрубежу. Вони мали при собі паспортні документи громадян Сирії, а також довідки про звернення за захистом в Україні.

У ході перевірочних заходів правоохоронці встановили, що один із затриманих уже вдруге намагається незаконно перетнути кордон. Два тижні тому його затримали за аналогічне правопорушення на ділянці відповідальності відділу «Ужгород».

Порушників затримано, рішення по ним прийматиме суд.

Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат