За вбивство закарпатець отримав 4 роки тюрми

zaholovok 04.09.2023 15:48 КРИМІНАЛ

Мешканцю Закарпаття присудили чотири роки позбавлення волі за вбивство з необережності під час сварки у кафе на Берегівщині. Суд врахував, що під час інциденту чоловік був п’яним, а також не розцінив визнання обвинуваченим вини як каяття.  

Як зазначається у вироку Виноградівського районного суду, вбивство з необережності сталося пізно ввечері 9 липня 2023 року у селі Новоселиця. Обвинувачений Юрій Ж. зі своїм знайомим сиділи на терасі кафе «Перлина».   До їхнього столика кілька разів підходив інший відвідувач кафе, між чоловіками виникла сварка. Під час конфлікту підсудний кілька разів вдарив чоловіка по обличчю, відтак потерпілий впав на бетон. Від отриманих травм чоловік помер у «швидкій».

Під час суду обвинувачений зазначав, що не бажав смерті потерпілому та не хотів його вбивати, свою вину чоловік визнав. Суддя Виноградівського районного суду Василь Трагнюк визнав Юрія Ж. винним за ч. 1 ст. 119 ККУ (вбивство з необережності), визнання вини суд не розцінив як каяття. Те, що під час інциденту чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, стало обставиною, яка обтяжує покарання. За скоєне обвинуваченого засудили на чотири роки позбавлення волі. Термін відбування покарання рахуватимуть із дня затримання. Обвинувачений ще може оскаржити вирок в апеляційному суді.

zaholovok

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат