За вбивство малолітньої падчірки з особливою жорстокістю судитимуть мешканця Ужгородщини

28.03.2022 21:16 КРИМІНАЛ

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо мешканця с. Паладь-Комарівці за фактом вбивства своєї малолітньої падчірки з особливою жорстокістю та спричинення умисних легких тілесних ушкоджень іншій падчірці.

Трагічна подія сталася 2 жовтня 2021 року. За даними слідства, чоловік напідпитку влаштував сварку зі своєю дружиною. Потерпіла дівчинка при цьому намагалася уникнути конфлікту і пішла з дому. Обвинувачений наздогнав дитину на подвір’ї та затягнув назад до будинку, де почав її бити, зокрема і дерев’яною ніжкою столу. Експертиза підтвердила: дівчинка отримала не менше 75 ударів, від чого загинула на місці злочину.

На момент вчинення злочину в будинку, серед інших, перебувала ще одна падчірка чоловіка, 5-річна дівчинка. Зафіксовано, що тоді ж він наніс легкі тілесні ушкодження і їй.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ГУ Нацполіції в Закарпатській області. Найбільш суворим покаранням за вказаний злочин, як передбачає законодавство, є довічне позбавлення волі, повідомляє пресслужба прокуратури.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат