На Рахівщині під час уроку математики вчителька знущалася над учнем

22.01.2022 16:04 КРИМІНАЛ

Співробітники Рахівського районного відділу поліції розслідують факт булінгу у школі в селі Верхнє Водяне.

Сьогодні, 22 січня, поліція Рахівщини в мережі інтернет виявила відео, де вчителька школи у селі Верхнє Водяне кричить на свого учня під час уроку. Правоохоронці зареєстрували дану подію, група швидкого реагування виїхала на місце події для з’ясування всіх обставин справи.

Поліція Закарпаття закликає громадян одразу повідомляти про подібні випадки для максимально швидкої реакції на такі події та можливості притягнення винуватців до відповідальності. За такі дії передбачена відповідальність за ст. 173-4 КУпАП, тобто булінг (цькування) учасника освітнього процесу.

22 січня за фактом конфлікту в поліції відкрили кримінальне провадження.

Дізнавачі поліції кваліфікували подію, як "умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень, або вчинені з метою залякування потерпілого".

В рамках провадження правоохоронці опитали всіх учасників події, зокрема і батьків хлопчика. Останні відмовилися від написання заяви та повідомили, що претензій ні до кого не мають, по медичну допомогу вони не зверталися.

До справи залучено ювенальних поліцейських, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат